Zaigrajte “Pogodi koliko ima” i osvojite odlične nagrade!

0

Igrica “Pogodi koliko ima” kompanije m:tel je tokom posljednjih nekoliko mjeseci pokrenula novi online trend među ljubiteljima izazova u virtuelnom svijetu. Njen uzbudljivi koncept i zanimljivi vizual koji se mijenja iz mjeseca u mjesec učinili su ovu igricu koja je ušla u svoj šesti krug veoma popularnom u kratkom vremenskom roku.

Pogađanje započinje na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel gdje učesnici svakog četvrtka od 10 časova imaju priliku da pogađaju broj određenih predmeta koji su predstavljeni na fotografiji. Nije jednostavno pogoditi tačan broj zato što se predmeti nalaze na gomili i ponekad ih je teško uočiti.

Takmičari moraju procijeniti o kojem broju predmeta se radi, a kao dodatna pomoć može im poslužiti happy hour. Svakog utorka u 14.45 časova Facebook tim kompanije m:tel odgovara na sva pitanja učesnika o igrici tako da oni imaju priliku da provjere koliko su blizu pogađanju tačnog broja. Happy hour je odlična prilika za diskusiju o igrici, a igrači mogu postavljati pitanja kao što su „Da li je konačna cifra dvocifren broj?“ ili „Da li konačni broj paran?“ kako bi došli do tačnog odgovora.

Tokom avgusta su se u ovom izazovu najbolje pokazale Edina Bakša, Slađana Babić, Ana Lončar, Tamara Cvjetković, Dejana Jandrić,  Nikolina Blagić, Tanja Miljević Stolić, Dragan Ponorac, Vedrana Pačavra i Vladan Cvjetković koji će od sada svoju omiljenu muziku slušati preko novih slušalica. Pobjednike septembarskog izdanja igrice „Pogodi koliko ima“ koji će biti proglašeni 1. oktobra očekuje USB hub koji omogućava punjenje više USB-ova istovremeno.

USB hub omogućava vam da istovremeno punite više USB uređaja i idealan je za one koji koriste više pametnih uređaja. Ukoliko u isto vrijeme treba da napunite smartfon, laptop na kojem radite i tablet sa kojeg želite slušati muziku, ovaj uređaj idealan je izbor za vas.

Više informacija o svim artiklima koji se nalaze u ponudi dodatne opreme kompanije m:tel možete pronaći na našoj web stranici.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info