Open IPTV: Početak jeseni u znaku dobrih filmova i serija

0

Smješten u alternativni Njujork, u period prije više od jednog vijeka, “Zimska priča” govori o čudima, ukrštenim sudbinama i prastaroj borbi dobra i zla. Piter Lejk je vrhunski lopov koji nije očekivao da će njegovo srce ukrasti prelijepa Beverli Pen. Međutim, ona boluje od smrtonosnog oblika tuberkuloze, a Pitera čeka mnogo gora smrt u koju želi da ga pošalje njegov jednokratni mentor demonskog lica, Perl Soums. Piteru je potrebno čudo, a hoće li uspjeti da ga pronađe vidjećemo na HBO-u 20. septembra u 20.05 časova.

Ekskluzivno na HBO u ponedjeljak, 21.9.2015. godine u 02.00 časova pogledajte direktan prenos 67. dodjele “EMI” nagrada. Nagrada EMI, poznata kao Oskar televizijske industrije, nagrađuje emisije emitovane u udarnom terminu, podijeljene u 27 kategorija, predstavljajući one najbolje svake godine na dodjeli nagrada EMI. Ovo će biti veče glamura, sa mnogo poznatih glumaca, privlačeći milione gledalaca širom svijeta.

Robert Redford potpisuje režiju, a Bred Pit glavnu ulogu u spektaklu “Rijeka uspomena”, filmu  koji je na programu u ponedjeljak, 21. 9. na televizijskom kanalu CINEMAX u 20.00 časova. Film govori o braći Polu i Normanu, sinovima prezviterijanskog sveštenika, u Montani 1920-ih godina. Norman je odgovorni sin, a raskalašni Pol je buntovnik. Slijedi nevjerovatan zaplet…

Od srijede, 23.9. u 21.50 časova pratite premijeru serije “Tragom zločina: Tamron Hol “ na   TV kanalu  ID XTRA.  Domaćin emisije i spiker na vijestima MSNBC-ja Tamron Hol, vraća se sa novom serijom uzbudljivih i tragičnih istraga ubistava. Tamron odlazi pravo na mjesto zločina, radeći prodorne i srceparajuće intervjue sa bližnjima, kako bi otkrio ne samo šta se desilo, već i zašto. Ova serija se bavi uznemirujućom pričom o studentkinji Nađi Kadžudži, čije tijelo je pronađeno u rijeci blizu fakulteta, nakon što ju je lukavi predator sa interneta namamio u pakt samoubistva. Takođe se bavi i dirljivim slučajem mlade majke Šaime Alavadi, koju je nepoznati napadač divljački, na smrt pretukao u njenom domu.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite Open stranicu

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info