Avantura sa čika Kvizologom se nastavlja

0

Rijetke su igrice koje na tako dobar način spajaju zabavne i edukativne elemente kao što je to slučaj sa igricom Kvizolog koja je nakon televizijske dobila svoju online verziju. Mozganje, pogađanje i testiranje školskog znanja sastavni su dio ovog online kviza koji možete pronaći na Kvizolog.

Kvizolog je jedinstveni spoj tradicionalnog kviza znanja i mnogobrojnih interaktivnih elemenata, a igrica je koncipirana kao serija zanimljivih dvoboja sa drugim igračima. Nakon pristupanja igrici putem vašeg privatnog Facebook profila biće vam ponuđeni igrači koje možete pozvati na dvoboj, a i drugi igrači imaju priliku na isti način izazovu vas. Svaki odigrani dvoboj šansa je da zaradite dodatne poene, tako da samo najuporniji igrači osvajaju jednu od vrijednih nagrada – Allview AX4 tablet ili LG bluetooth slušalice. Igrica Kvizolog idealna je za takmičenje sa školskim drugovima, kao i sa roditeljima koji će možda poželjeti da se na trenutak vrate u školske klupe.

Kako bi osvojili nagradu, igrači moraju preći prepreke kroz pet nivoa koji su različiti po težini. Bilo da se radi o igrici „Veliki odmor“, „Spojnice“, „Mozgalica“, „Mućni glavom“ ili „Znam ja!“, svaki od nivoa sa sobom donosi drugačiju vrstu izazova. Neke od igrica ispitaće koliko ste bili pažljivi na nastavi tako da možete očekivati provjeru znanja iz matematike, geografije, istorije i drugih školskih predmeta. Najpopularnija među fanovima je igrica „Veliki odmor“ koja se zasniva na pogađanju asocijacija grupisanih u četiri kolone. Svaka pogođena kolona približava vas konačnom rješenju, a dodatne bodove donosi vam brzina u pogađanju.

Nakon ove igrice slijedi drugačija vrsta izazova u igricama „Spojnice“ i „Mozgalica“ koje će ispitati vašu moć kreativnog razmišljanja. U igrici „Spojnice“ sastoji se od polja sa fotografijama koje su međusobno povezane na određeni način. Na vama je da pronađete tu vezu i sparite srodne fotografije brže od vašeg protivnika.  U „Mozgalici“ će biti presudna vaša moć opažanja i uočavanja detalja sa fotografija koja će vam se prikazati na dvadeset sekundi.

Ljubitelje igrica na smartfonu razveseliće Android verzija igrice Kvizolog koju u svakom trenutku možete preuzeti u Google Play Store

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info