Održana „m:tel Noć reklamoždera“: Preko 3.000 posjetilaca uživalo u duhovitim reklamama i Massimovoj umjetnosti

0

Multimedijalni spektakl „m:tel Noć reklamoždera“ održan je u subotu, 12. septembra u Banjaluci. Više hiljada posjetilaca imalo je priliku da uživa u najboljim svjetskim reklamama, cjelovečernjem koncertu Massima Savića, ali i brojnim poklonima i iznenađenjima.

Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, uručio je nagrade mladim sportistima. Osvajači svjetskih zlatnih medalja Srđan Babić, Aljoša Janković i Lazar Mutić na poklon su dobili Alcatel Pixi tablete. A Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel, obradovala je najsrećnijeg posjetioca telefonom Huawei 620s. Banjalučanka Sanja Partalo, koja je pronašla dobitni kupon ispod svog sjedišta, pored ovog poklona generalnog pokrovitelja dobila je i dvije ulaznice za veliko međunarodno finale „Noći reklamoždera“ koje će biti održano u Parizu.

U centru događaja koji je počeo impresivnim nastupom plesača sa vatrom, našle su se najoriginalnije svjetske reklame. Najaktuelniji video spotovi, prikupljeni iz raznih dijelova svijeta, prikazani su u dva bloka od po 45 minuta. Dok su pojedine reklame izgledale kao ozbiljni kratki filmovi, a druge se bazirale na velikim budžetima i učešću svjetskih zvijezda, publika je najvećim aplauzima nagradila one najduhovitije, koje su se često poigravale tabu temama. U toku večeri prikazan je i video spot „m:tel Total Group TVC“, koji su gledaoci putem internet glasanja prethodno izabrali za najbolju reklamu kompanije m:tel.

U muzičkom dijelu programa nastupio je velikan regionalne scene, Massimo Savić, čime je i završena „m:tel Noć reklamoždera“.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info