Dajte svoj glas najboljoj m:tel reklami u okviru selekcije Noći reklamoždera

0

U okviru manifestacije ,,m:tel Noć reklamoždera” ljubitelji reklama i kreativnosti u marketingu imaju priliku odabrati najbolju reklamu kompanije m:tel.

Na zvaničnoj stranici ,,m:tel Noć reklamoždera”, na adresi www.nocreklamozdera.ba, možete pronaći pet odabranih m:tel reklama. Pozivamo vas da date svoj glas i odaberete sebi najdražu koja će biti prikazana na samoj manifestaciji, kako bi prikazivanje najboljih svjetskih reklama bilo upotpunjeno uživanjem i u najkvalitetnijim domaćim reklamama.

Kompanija m:tel će učiniti gledanje najoriginalnijih reklama ugodnijim tako što će svim posjetiocima obezbijediti besplatne kokice, a najsrećniji od njih dobiće i posebnu nagradu. Ispod svake od 1.000 stolica će se naći zalijepljena koverta, a posjetiocu koji u svojoj pronađe poruku „Čestitamo, dobili ste nagradu!“ biće uručen vrijedan poklon.

Podsjećamo, manifestacija ,,m:tel Noć reklamoždera će biti održana u subotu, 12. septembra, sa početkom u 21 čas na prostoru Vodenog parka Aquana, a u revijalnom dijelu nas očekuje koncert Masima Savića.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info