Počeo je drugi krug akcije “Staro za novo”

0

Septembar donosi novi krug popularne on line akcije kompanije m:tel pod nazivom ,,Staro za novo” koja je do sada brojnim učesnicima iz cijele Bosne i Hercegovine omogućila da zamijene stari kućanski aparat za potpuno novi, a uz malo sreće i truda možete i vi biti jedan od srećnih takmičara.

Nakon usisivača, mikrotalasne pećnice, mašine za pranje suđa, veš mašine i frižidera, učesnici u novom krugu, koji će trajati tokom narednih pet mjeseci, imaju priliku da zamijene niz novih uređaja. Prve su na redu prijave fotografija usisivača, a srećni dobitnik će osvojiti Samsung VCC6171 usisivač vrhunskog kvaliteta.

Koncept prijave ostaje isti, a novina u drugom krugu je nešto izmijenjen sistem glasanja za favorite tokom trajanja akcije. Prijava kao i ranije započinje na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel www.facebook.com/mtelbih gdje možete pronaći online Staro za novo formular za prijavu. Kako biste se prijavili za učešće potrebno je da prije ispunjavanja formulara pripremite jednu fotografiju svog starog uređaja koji želite zamijeniti u sklopu akcije. Bitno je da se na uređaju koji je predstavljen na fotografiji nalazi i naljepnica ili papirić na kojem je ispisano ime akcije Staro za novo. Hashtag #starozanovo možete koristiti kako biste svoju prijavu promovisali na društvenim mrežama i na taj način prikupili dodatne glasove.

Pored fotografije i osnovnih podataka koje treba da upišete u formular važno je i da ispunite polje za opis fotografije u sklopu kojeg treba da napišete zašto baš vi zaslužujete zamjenu. Dodatne glasove možete osvojiti i opisom neke zanimljive ili smiješne situacije u kojoj je vaš uređaj zakazao. Sve prijavljene fotografije će postati dio Staro za novo virtuelne galerije na web adresi www.blog.mtel.ba/starozanovo.

Tokom septembra traju prijave fotografija usisivača, a od oktobra započinje glasanje za prijavljene fotografije i paralelno slanje prijava za naredni uređaj koji se može zamijeniti u sklopu akcije. Za vaše favorite možete glasati putem posebnog SMS koda koji će biti dodijeljen svakoj fotografiji, a glasanje po principu jedan broj-jedan glas moguće je za sve m:tel brojeve. Poruke se šalju na broj telefona 0651145, a cijena jedne SMS poruke je 0,09 KM (sa PDV-om). Nakon završetka akcije, sav prikupljeni novac će biti iskorišten za humanitarne svrhe.

Više informacija o trenutnoj ponudi bijele tehnike kompanije m:tel možete pronaći na   http://www.mtel.ba/bijela-tehnika.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info