Krenite na novu avanturu uz emisiju m:agazin ove jeseni

0

Vjerujemo da ste se odmorili preko ljeta i da ste spremni za uzbudljivu jesen ispunjenu brojnim novitetima iz svijeta tehnologije i nauke koje smo pripremili za vas u drugom ciklusu emisije m:agazin. Prvo izdanje možete pratiti već ove subote 12 septembra, u 16.30 časova, na kanalu Alternativne televizije, a u voditeljskoj ulozi nalazi se Brankica Raković. Već u prvoj emisiji nove sezone nećete moći da se odvojite od ekrana jer vam donosimo nove zanimljive priče.

Lauren Newell iz Engleske, čukununuka prvog Britanca koji je letio padobranom, je za vrijeme svog odmora u Turskoj tokom vožnje paraglajderom napravila selfi od kojeg će vam zastati dah, zato ne smijete propustiti priliku da pogledate kako je nastala fotografija koja je obišla svijet.

Fanove ekstremnih putovanja obradovaće vijest da sada postoji jakna koja u potpunosti može zamijeniti ručnu prtljagu! Radi se o multifunkcionalnoj jakni sastavljenoj od čak 15 pretinaca za sve moguće i nemoguće sitnice koje bi vam mogle zatrebati na vašim putešestvijama. Bilo da se radi o jastuku za vrat, slušalicama, punjaču ili vašim pametnim uređajima ova jakna omogućiće vam da u svakom trenutku sa sobom nosite sve što vam zatreba.

Kompanija Microsoft ponovo je obradovala svoje fanove novom verzijom Windows operativnog sistema koji se može preuzeti besplatno. Kako bi se korisnici što bolje snašli sa novim sistemom, Microsoft je pripremio niz tutoriala i blog postova koji objašnjavaju funkcionisanje Windows-a 10. Redizajnirani startni meni  samo jedno je od brojnih osvježenja koje donosi novi operativni sistem, a sigurni smo da ćete nakon što pogledate prilog i sami požuriti da ga preuzmete.

Jedno od mnogobrojnih iznenađenja koja vas očekuju je i novi izgled studija, a kao i do sada očekujemo vaše prijedloge zanimljivih tema i ideja za emisiju koje nam možete slati na [email protected].

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info