dobrodjelo.com – adresa koja promoviše pozitivne vrijednosti

0

Na sajtu www.dobrodjelo.com nalazi se riznica dobrih djela koja činimo svakodnevno. Priču o dobrim djelima m:tel je započeo prošle godine, s ciljem promocije pozitivnih vrijednosti, a akcija će trajati sve do kraja ove godine. Kako bi ohrabrila sve one koji čine dobro za druge da zabilježe svoja djela u ovom velikom online dnevniku, kompanija m:tel je pripremila nagradu za opštinu iz koje dolazi najviše upisanih dobrih djela – dječije igralište.

U interaktivnu mapu dobrih djela dosad je upisano mnogo lijepih primjera, mnogo pozitivnih priča i interesantnih ideja kako učiniti nešto dobro za druge. Kada pomažemo nekome, darujemo nešto, kada se borimo za pozitivne vrijednosti, kada poklanjamo svoje vrijeme i svoju ljubav drugima, tada činimo dobra djela. Upravo takva dobra djela, makar se ona činila i najsitnijima, treba da podijelimo sa drugima, a ovaj sajt je pravo mjesto za to, budući da svojim već učinjenim dobrim djelom možemo pomoći u činjenju još jednog dobrog djela za svoju zajednicu.

Pomogli ste svom komšiji, dali ste krv, učestvovali u čišćenju svog grada, ponudili svoju stručnu pomoć onima kojima je potrebna, donirali ste namirnice za siromašne, učestvovali ste u humanitarnoj akciji, pomogli ste starijoj ili nemoćnoj osobi, poklonili ste udžbenike za školarce… Ovakvi i slični primjeri su upravo ono što zovemo dobrim djelima, onim zbog kojih sajt dobrodjelo.com i postoji. Upišite svoje dobro djelo na mapu dobrih djela, pokažite da u  vašem gradu, odnosno opštini, žive humani ljudi, spremni činiti dobro, a kompanija m:tel će vašu zajednicu nagraditi dječijim igralištem.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info