Sutra počinje prodaja ulaznica za „m:tel noć reklamoždera“

0

Prodaja ulaznica za „m:tel noć reklamoždera“, čuveni maraton najboljih svjetskih reklama, otpočinje sutra, 1. septembra. Zainteresovani će karte moći da kupe sve do dana održavanja događaja i to na dvije lokacije u Banjaluci, kao i putem interneta.

Ljubitelji kreativnih reklama, ali i fanovi muzike Massima Savića, od sutra će biti u prilici da dođu do ulaznica za „m:tel noć reklamoždera“. Glavno prodajno mjesto nalaziće se na Trgu Krajine, gdje će se karte  moći preuzeti po cijeni od 8 KM svaki dan u vremenskom periodu od 15 do 21 čas.

Na dan događaja, 12. septembra, karte će se moći nabaviti i u Vodenom parku Aquana, gdje će se ovaj vizuelno-muzički spektakl i održati. Kupovina će biti omogućena i putem interneta, pa će se ulaznice od sutra naći i na www.kupikartu.ba, specijalizovanom web-shopu.

„Noć reklamoždera“ je svjetski poznato dešavanje tokom kojeg se prikazuju najnovije ideje i najkreativnije aktuelnosti iz oblasti marketinga. Kompanija Buzz Consulting, koja ovaj događaj organizuje uz podršku kompanije m:tel, osim odabranih reklama iz cijelog svijeta banjalučkoj publici prirediće i koncert pop rock legende Massima Savića, koji će pjesmama sa novog albuma i dobro poznatim hitovima upotpuniti veče na Aquani.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info