Druženjem u Istočnom Sarajevu i Mrkonjić Gradu okončan “Mjesec prijateljstva” kompanije m:tel

0

Mini turneja kompanije m:tel pod nazivom “Mjesec prijateljstva” koja je obuhvatila deset gradova širom BiH, okončana je proteklog vikenda druženjem sa stanovnicima Istočnog Sarajeva i Mrkonjić Grada.

Podsjetimo, kompanija m:tel je drugu godinu zaredom odlučila da mjesec avgust posveti slavljenju prijateljstva i ispunjavanju želja najboljih prijatelja, te je tom prilikom posjetila

Banjaluku, Gradišku, Prijedor, Doboj, Bijeljinu, Zvornik, Trebinje i Foču

Tako je tim kompanije m:tel posjetio Istočno Sarajevo u petak 28. avgusta, a tom prilikom su okupljeni mogli zaigrati zanimljivu igru “Prijatelji se lako prepoznaju”, te su im uručene i specijalne diplome prijateljstva. Dan kasnije, priliku da “testiraju” svoje najbolje prijatelje imali su i stanovnici Mrkonjić Grada, koji su takođe nagrađeni diplomama, a po okončanju “Mjeseca prijateljstva” najsrećniji će dobiti i specijalno dizajniranu majicu.

Važno je napomenuti da je na zvaničnom blogu kompanije m:tel, na adresi blog.mtel.ba još danas aktivna aplikacija “Mjesec prijateljstva”, putem koje će svi mogu upisati želje za svoje najbliže. Po okončanju “Mjeseca prijateljstva”, od svih prijavljenih želja biće odabrane tri najemotivnije, najkreativnije i najhumanije želje koje će kompanija m:tel ispuniti.

Mjesec prijateljstva je bio povod za kreiranje posebne prepaid ponude u okviru  tarifne opcije “Omiljeni brojevi”, pomoću koje svi Frend korisnici za samo 2 KM mogu izabrati po dva prijatelja iz bilo koje mreže u BiH sa kojima mogu razgovarati besplatno uz simboličnu cijenu uspostave poziva od 0,08 KM. Ponuda traje do 31.10. 2015. godine, a više informacija pronađite na mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info