Dnevni horoskop za 31.08.2015.

0

Ovan

OvanPazite kome i šta govorite, jer iako vam namjere nisu loše vaše riječi biće pogrešno shvaćene. Neko bitan vama i vašoj okolini mogao bi se uvrijediti. Zaželjećete se malo životnih uzbuđenja, ali ona neće uslijediti ako nešto ne promijenite u načinu života. Razmislite šta vas to toliko koči da malo više mislite na svoja zadovoljstva.

 

Bik

BikPrijatelji će igrati važnu ulogu u ostvarenju vaših planova, bilo da su u pitanju ljubav, finansije ili ugovaranje novog posla. Mogla bi vas ponovno osvojiti stara ljubav i u vama probuditi osjećaje za koje ste mislili da više ne postoje. Oni koji namjeravaju veče provesti u društvu, dobro će se zabaviti, a nije isključeno i novo poznanstvo.

 

Blizanci

BlizanciMogli biste zbog posla ili čestih putovanja biti razdvojeni od partnera. To će vam dobro doći da shvatite postoji li još iskrena ljubav ili ste zajedno po navici, zbog djece ili materijalnih interesa. Mogući su radikalni zaokreti na poslovnom planu, kao što su napuštanje dosadašnjeg radnog mjesta ili dobijanje novog posla.

 

Rak

RakIsticaćete se komunikacijom i vještinom pregovaranja. Rukovodioce čeka mnogo poslovnih sastanaka i dogovora oko novih projekata. Šta god radili, bićete uspješni. Oni koji streme duhovnom razvoju, mogli bi doći u do literature koja će promijeniti njihove dosadašnje poglede na svijet. Putovanja su vam dobro aspektovana.

 

Lav

LavNezadovoljstvo ljubavnim odnosom podstaknuće vas na nepromišljene postupke. Suzdržite se od poriva da objelodanite svoje želje osobi koju dovoljno ne poznajete. Vodite računa o svojim rashodima. Mogli biste precijeniti finansijski položaj ili sklopiti rizičan poslovni ugovor koji će vam poslije stvarati velike probleme.

 

Djevica

DjevicaNapravićete važan korak za vašu budućnost. Budite smireni i slijedite svoj put! S druge strane, nemojte zanemariti poslovne obaveze. Možda ćete se morati osloniti na osobu kojoj vjerujete. U slučaju da se nađete na pragu ozbuljnog sukoba, dobro razmislite šta ćete uraditi.

 

Vaga

VagaIskoristićete priliku koja vam se nudi i briljiraćete u poslovnim vodama. Vaše oduševljenje biće zarazno, a rad bi se mogao pretvoriti u zabavu. Prepustite se društvu nakon radnog vremena. Družite se, izlazite i komunicirajte s ljudima. Mogli biste dobiti pozivnicu za društveni događaj ili proslavu i tamo upoznati osobu koja će vam se svidjeti.

 

Škorpija

ŠkorpijaDobro ste raspoloženi, puni samopouzdanja i spremni na poteze koje inače rijetko povlačite. Volite takmičenje pa ćete se sa zadovoljstvom boriti za osobu koja vam se sviđa. Izgledi su vam dobri. Dok će vas privlačiti putovanja i slobodniji način života, partner će se posvetiti poslu. Pokažite sluha za njegove ambicije.

 

Strijelac

StrijelacGodila bi vam bilo kakva promjena, možda putovanje, novo društvo ili hobi. Izbjegnite razgovore o važnim stvarima, naročito ako se tiču privatnog života. Ukućani će biti zadubljeni u svoj svijet i baviti se svojim problemima pa ne očekujte mnogo od njih. Nemojte skrivati nesigurnost pred osobom koja vam se sviđa – i ona se osjeća kao i vi!

 

Jarac

JaracFinansije će biti stabilne. Uprkos troškovima, naročito onim vezanim za renoviranje doma, kupoprodaju nekretnina i ulaganja u kuću ili stan, izvjestan je i porast prihoda, bilo honorarnim radom ili povećanjem plate. Opustićete se u društvu dragih ljudi. Pripremite im iznenađenje za koje znate da će ih razveseliti.

 

Vodolija

VodolijaPlanete će vam pomoći u postizanju izvrsnih poslovnih rezultata. Uz podršku okoline, osjetićete se cijenjenima. Privešćete kraju posao koji vam je oduzeo previše vremena, ali nećete se uspjeti dobro odmoriti, jer vas čeka gomila drugih zadataka. Neko ko vam je dužan novac danas će vam ga vratiti.

 

Ribe

RibePlanete će aktivirati misaone procese, potrebu za druženjem i putovanjima. Dan je idealan za poslovno i ljubavno dopisivanje, učenje, vožnju, šetnju i trgovinu. Pripremite teren za nove poduhvate. Planirajte, istražujte i nazovite osobe koje bi vam mogle zatrebati u ispunjenju ambicija. Odnosi s djecom krenuće u željenom pravcu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info