Dnevni horoskop za 29.08.2015.

0

Ovan

OvanPravi je trenutak da nadoknadite propušteno i ispunite tuđa očekivanja. Energija i izdržljivost će vas besprijekorno služiti. Bićete na oprezu i ništa vas neće moći iznenaditi. U večernjim satima moguć je poziv na muzički događaj ili rođendan na kojem ćete se odlično provesti. U ljubavi vas muče ljubomora i nepovjerenje.

 

Bik

BikOsjećaj iscrpljenosti mogao bi vas podstaknuti da odgodite neke dogovore. Umjesto izleta ili šetnje gradom, bićete spremniji za ostanak u kući i izležavanje. Ako se osjećate usamljeno, razmislite malo o osobama koje su vam se poslednjih dana svidjele. Možda se među njime krije vaša potencijalna simpatija.

 

Blizanci

BlizanciMoguće su ljubavne trzavice koje će izbaciti na površinu razlike između vas i partnera. Vaš pozitivan stav pridonijeće razrješavanju emotivnih problema. Neće vam manjkati snage ili hrabrosti da stvari nazovete pravim imenom, a partneru, ma koliko se ljutio na vas, svidjeće se vaša direktnost.

 

Rak

RakU porodičnim prepirkama bićete mirni sudija i uspješno miriti posvađane strane. Iako će vam kućanski poslovi odnositi mnogo vremena, obavljaćete ih s lakoćom. U ljubavi vas očekuju ugodni trenuci. Partner će vam oprostiti ružne riječi koje ste izgovorili u ljutnji ili ljubomori. Zdravlje može biti osjetljivo, naročito probava.

 

Lav

LavNemojte simpatiji odmah pokazati svoje emocije – neka druga strana napravi prvi korak. Ako ste u braku, partner možda neće imati razumijevanja za vaše poslovne brige. Ipak, to ne umanjuje njegovu ljubav. Bilo bi dobro kad biste ga iznenadili romantičnom večerom ili ga izveli u svoje društvo da se i on malo opusti i zabavi.

 

Djevica

DjevicaAko možete, uzmite slobodan dan i posvetite ga isključivo sebi. Njega tijela, rekreacija ili kafa s prijateljem popraviće vam raspoloženje. Razveselićete se iznenadnoj posjeti, posebno ako tu osobu niste vidjeli godinama. Uveče se opustite uz dobru knjigu ili otiđite u bioskop.

 

Vaga

VagaOstavljaćete snažan utisak na pripadnike suprotnog pola i toga ćete biti svjesni. Mogli biste se zaljubiti, privući pažnju osobe koju promatrate izdaleka ili obnoviti staru vezu. Ako ste roditelj, uživaćete u svom potomstvu, a ako se radi o mališanima, bićete svjesni njihovog napretka, ali i prebrzog odrastanja.

 

Škorpija

ŠkorpijaDuboko u sebi znaćete da je vrijeme za novi početak, ne samo za konkretne akcije već i za zaokrete u vašem načinu razmišljanja. Nećete dopustiti da vas sitne neprilike zaustave u ispunjenju želja. Zabavom i izlascima rastjeraćete crne misli. U porodici bi moglo biti razmirica – ne dopustite da eskalira u svađu.

 

Strijelac

StrijelacRazveseliće vas pismo, razglednica ili e-mail poruka, a u večernjim satima mogli biste dobiti i drage goste. Strijelci koji su u braku mogli bi primiti poklon od voljene osobe, proslaviti bračnu godišnjicu ili oduševiti partnera velikodušnim poduhvatom. Ako vas posluži lijepo vrijeme, organizujte roštilj s prijateljima i dobro se zabavite.

 

Jarac

JaracStrah vašeg partnera da vas ne izgubi, natjeraće ga da vam pokloni nešto što volite i pomoći vam da shvatite kako nema mjesta za bojazan kada je u pitanju stabilnost vaše veze ili braka. Nemojte biti sumnjičavi i tvrdoglavi. Ako krećete u kupovinu, mogli biste se previše opustiti te tako kupiti i ono što vam nije potrebno.

 

Vodolija

VodolijaZavidna količina energije, intelektualne nadmoći i fizičke izdržljivosti omogućiće vam ostvarivanje današnjih ciljeva. Moguć je susret s dragom osobom koju dugo niste vidjeli. Ako se radi o osobi u koju ste bili zaljubljeni, moguće je zbližavanje. Zbog Mjeseca u znaku bićete jako intuitivni i bez greške “čitati” tuđe namjere.

 

Ribe

RibeOsjećaćete da ste trenutno sami sebi dovoljni. Izbjegavaćete veliko društvo, svoje obaveze obaviti na vrijeme, a zatim uživati u tišini svoga doma. U kasnim večernjim satima moguće je druženje s prijateljima. Međutim, pazite kome od njih se povjeravate, da se ne biste opekli ili sami postali meta nečijih ogovaranja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info