Dnevni horoskop za 28.08.2015.

0

Ovan

OvanPosvetite se aktivnostima koje ste zanemarivali i ponudite pomoć prijatelju. Prionućete na čišćenje kuće, podruma i tavana. Nepotrebne stvari poklonite onima kojima će koristiti, a uz malo truda uspješno ćete izaći na kraj i sa sitnijim prepravkama u stanu. Večernje sate rezervišite za ljubav i nježnost – nadoknadite propušteno!

 

Bik

BikPripremite se na buran dan u kojem nećete imati ni trenutka mira. Telefoni će zvoniti, ljudi će vas tražiti, a na poslu će vas mnogi prekidati u radu i gnjaviti pitanjima ili svojim problemima. Nećete se slagati s ukućanima glede nekih svakodnevnih, ali važnih pitanja. Ne prihvatajte dogovore na koje niste spremni.

 

Blizanci

BlizanciLako ćete savladavati sve zadatke intelektualnog tipa, dobro se snalaziti u komunikaciji, sastancima ili s nepoznatim ljudima. Ulazite u bolje razdoblje koje će nagraditi sve vaše napore. Ukoliko vam je cilj prava ljubavna veza, okrenite se osobi koju već duže simpatišete. Potrudite se da zadobijete njeno povjerenje i naklonost.

 

Rak

RakVrijeme je da se suočite s onim što duboko potiskujete u sebi i od čega svjesno ili nesvjesno bježite. Mnogo toga odvijaće se u životima vaših roditelja ili rođaka po pitanju porodične imovine, vlasništva nad nekretninom i slično. Ako ste u vezi, pozabavite se problemom rutine i dosade. Preduzmite nešto i popravite svoje raspoloženje.

 

Lav

LavMnogi odnosi i okolnosti u vašoj radnoj sredini postaće vam jasniji, ali razočarenja su i dalje moguća, a posebno prijete od vaših pretpostavljenih. Moraćete se uklopiti u timski rad i prihvatiti tuđe ideje čak i onda kada vam one nisu zanimljive. Pokušajte se kontrolisati i nemojte dopustiti sebi da budete uvučeni u tuđe rasprave.

 

Djevica

DjevicaMoguć je značajniji poslovni iskorak, a događaji na tom planu pokrenuće se priličnom brzinom. Imate energije i ideja, a tu su i korisna poznanstva koja svakako trebate iskoristiti. Vaše ljubavne nade, strepnje i planovi biće vezani za osobu s kojom radite i koja vam se sviđa. Nije isključeno da uskoro dođe do zbližavanja.

 

Vaga

VagaPrionite svom energijom na nove poslove. Dobro ćete se zabaviti, ali i družiti sa zanimljivim ljudima od kojih ćete imati koristi. Okupite oko sebe ljude, osjetićete kako širite zarazni entuzijazam. Slobodnima će mnoštvo događaja protresti njihov uhodani svijet, možda i previše naglo, ali uzbuđenje će time biti veće.

 

Škorpija

ŠkorpijaZvijezde vas okreću poslovima izvan vašeg uobičajenog kruga kretanja. Možda planirate putovanje, očekujete posjetu ili ste zaokupljeni obavezama koje uključuju sport i takmičenja. Uprkos kašnjenju, akcije tog tipa uspješno ćete riješiti. Bićete prepuni profesionalnih i privatnih planova, ali će se sve odvijati sa zastojima.

 

Strijelac

StrijelacDan proveden izvan kuće napuniće vam baterije pa ako možete otiđite negdje u prirodu ili bar prošetajte. Nađite se na kafi s prijateljima i dragim ljudima. Ljubavni aduti su u vašim rukama. Imate priličan uticaj na voljenu osobu. Samcima veče donosi novo poznanstvo ili zbližavanje sa simpatijom.

 

Jarac

JaracVaša kreativnost doći će do izražaja. Ohrabriće vas saznanje da vaša djela daju rezultate. Učvrstićete poslovni status i ugled među kolegama, uprkos činjenici da ste u stresnom razdoblju. Napravite plan s finansijama. Provjerite stanje na računu, platite zaostale režije ili vratite posuđen novac prijatelju.

 

Vodolija

VodolijaDan je povoljan za trgovinu, poslovnu prepisku i putovanja. Proširićete krug saradnika, učvrstiti poslovne odnose, a i novi projekti obećavaju uspjeh. Ne ustručavajte se reći nešto više o svojim planovima, jer su vaši sagovornici osobe od povjerenja.

 

Ribe

RibePlanetarni uticaji mogu vas vratiti u prošlost i prisiliti da raščistite neke stvari sami sa sobom. Očekuje vas zanimljiv susret koji će vas podsjetiti na nekadašnje dane, na mladost ili rano školovanje. Ako vam ljubavni partner djeluje nezainteresovan, možda ste zanemarili razloge koji su ga podstaknuli da se tako ponaša.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info