Dnevni horoskop za 27.08.2015.

0

Ovan

OvanNerado ćete ispunjavati šefove naredbe. Preko volje ćete obavljati dosadne poslove, a rastresenost i povremeni nemar biće krivci zbog kojih ćete zaturiti dokumente ili zaboravljati obaviti povjerene vam zadatke. U odnosu s partnerom biće vam potrebno mnogo takta kako biste izbjegli potencijalno neugodnu svađu.

 

Bik

BikNapišite ljubavno pismo ili pošaljite SMS poruku osobi koju volite, a s kojom možda imate problema ili ste prekinuli vezu. Velike su šanse da dobijete povratni odgovor kakav priželjkujete. Bićete probojni i puni kreativnih ideja. Ako se vraćate s puta, dobro se fokusirajte na vožnju.

 

Blizanci

BlizanciPrecizno ćete razdvajati bitno od nebitnog, poštovati rokove i dokazati se u poslovima vezanim za medije, trgovinu i finansije. Ulaganja i razni oblici štednje i osiguranja zaokupljaće vašu pažnju. Mogli biste oročiti ili uložiti svoju ušteđevinu, uključiti se u stambenu štedionicu ili obilaziti banke u potrazi za najpovoljnijim kreditom.

 

Rak

RakPokušajte na minimum svesti poslovne aktivnosti, jer će vam malo toga polaziti za rukom. Izađite na kafu s prijateljima, idite u bioskop. Posvetite se onima koje volite. Što prije izgladite nesporazum s članom porodice – ne razmišljajte o tome ko je u pravu, a ko nije. Najvažnije je pokazati dobru volju.

 

Lav

LavNemojte izostaviti doručak, jer će vam trebati snage da sve stignete obaviti. Uživaćete u raščišćavanju nekih starih nedovršenih poslova. Savjetuje vam se više pokreta, fizičkih aktivnosti i kontakata s ljudima, jer ćete biti izrazito komunikativni i druželjubivi.

 

Djevica

DjevicaLjubavni život biće uzbudljiv, a za neke stabilan, u zavisnosti od onoga čemu težite. Ako postoji osoba koja vam pobuđuje maštu, a ne uživate dovoljno u njenoj blizini, okolnosti će se promijeniti. Mogla bi vam prići i početi razgovarati s vama.

 

Vaga

VagaMogli biste biti svadljivi. Nemojte dopustiti da osjećaji ugroze vašu moć prosuđivanja. Porodični i stambeni problemi postaju sve intenzivniji, ali ćete ih uspješno riješiti. U partneru potražite oslonac i nemojte ništa odlučivati na svoju ruku. Iskoristite priliku za razgovor s osobom koja vam može dati dobar poslovni savjet.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjećaćete se opušteno. Bićete manje opterećeni onim što dolazi i više uživati u malim, običnim stvarima. Vješto ćete držati odstojanje od nepoželjnih situacija ili ljudi. Slobodni će više izlaziti i stvoriti prilike za nova poznanstva. Ostavićete veoma pozitivan utisak na radnu sredinu zbog vašeg elana i zbog pružanja pomoći onima koji malo zastajkuju.

 

Strijelac

StrijelacBilo da su u pitanju posao ili ljubav, očekuju vas neobične situacije i nova iskustva u kojima ćete se odlično snalaziti. Privlačiće vas ono oko čega ćete se trebati potruditi pa ćete uživati u situacijama i zadacima koji traže domišljatost. Smisao za šalu biće vaš zaštitni znak pa ćete privlačiti pažnju gdje god se pojavite.

 

Jarac

JaracAko ste na prelomnoj tački u profesionalnom životu, moguć je završni čin kojim ćete okruniti dosadašnji rad. Sve vezano za putovanja, medije, trgovinu i komunikacije otvara put napretku. Rado ćete birati društvo ljudi koji vas nadahnjuju i dijele iste sklonosti. S partnerom ćete uspostaviti bolju komunikaciju i riješiti dileme.

 

Vodolija

VodolijaNemojte tvrdoglavo insistirati na svojim stajalištima u nekim stvarima, naročito ako i sami znate da su pogrešna. Ukoliko pristanete na ustupke ili ako priznate da niste u pravu, neće vam se ništa loše dogoditi. Ono što vam treba je malo mira i mogućnost da u glavi opet prevrtite neke situacije iz prošlosti.

 

Ribe

RibeRješavanje poslovnih problema pomoći će vam da sredite sebe i svoje intimne veze. Imaćete partnerovu podršku u stvarima koje su vam važne. Ako ste sami, u prijateljskom krugu postoji potencijalna simpatija. Osoba za koju ste mislili da se ljuti na vas, izaći će vam ususret sa savjetom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info