Dnevni horoskop za 26.08.2015.

0

Ovan

OvanBriga za posao i zarađivanje biće vaša glavna preokupacija. Organizujte se i ne ostavljate poslove za neke bolje dane, jer će vam rokovi biti prekratki. Pripazite na odnose s ljudima. Nemojte na brzinu rješavati ljubavnu situaciju, jer ćete se još više zapetljati. Osjetljivi ste pa nećete razumjeti šta vam partner pokušava reći.

 

Bik

BikVaše ambicije preći će granice, predrasude i nametnute okvire. Otvoriće vam se mogućnost za edukativno ili poslovno putovanje ili poznanstvo s osobama koje često putuju. Dobro ćete se razumjeti sa suprotnim polom, pomalo flertovati, sjesti na kafu sa prijateljima i uživati u opuštajućim razgovorima.

 

Blizanci

BlizanciProjekti se ostvaruju, posao se širi ili postaje lakši. Međutim, najviše problema vas očekuje u međuljudskim odnosima, manjku porodične podrške i eventualnim finansijskim gubicima. Slobodni bi mogli naletjeti na staru ljubav i shvatiti kako je u svemu još mnogo toga ostalo nedorečeno. Moguće je pomirenje i novi početak.

 

Rak

RakNemojte ulaziti u svađe i izbjegavajte donošenje važnih odluka. Bićete nervozni i rastreseni, osjećaćete manjak energije pa se nećete moći posvetiti poslu i obavezama. Odnosi s ukućanima biće napeti, osjećaćete da traže previše od vas ili će vam jednostavno svi ići na živce. Razgovore i važne poslove radije odgodite za sutra.

 

Lav

LavAko ste u potrazi za poslom, javljajte se na oglase i samoinicijativno se obraćajte potencijalnim poslodavcima. Ostavićete izvrstan utisak na intervjuima. U ljubavi ćete doći u iskušenje da učinite nešto što ne biste smjeli. Često ćete se nadmetati s partnerom. Budite popustljivi pa i onda kad mislite da bi vam to moglo naštetiti.

 

Djevica

DjevicaPozitivne promjene na privatnom planu posebno će zahvatiti pitanja djece, roditeljstva i ljubavi. Jedni će se zaljubiti, drugi iznenada započeti burnu vezu, a treći odlučiti na veliki korak u zajedničkom životu. Šta god bilo, nemojte se kolebati! Kontaktiraćete s većim brojem ljudi, putovati, otići na neku vrstu proslave ili svečanu večeru.

 

Vaga

VagaPozabavićete se uređenjem vlastite kuće i prihvatiti se velikog spremanja. Ne gnjavite ukućane pretjeranim zahtjevima. Posvetite više vremena članovima uže porodice – pažnja koju im pružate izgladiće razmirice. Bićete rastreseni i nestrpljivo čekati kraj radnog vremena. Ako imate slobodno popodne, provedite ga u odmoru.

 

Škorpija

ŠkorpijaOstvarićete planove i okrenuti okolnosti u svoju korist. Bićete srećne ruke u novčanim ulaganjima i poslovnim poduhvatima. Odredićete nove životne prioritete. Nadogradite svoje znanje kroz kurs ili neki drugi vid učenja, jer će vam to pomoći u vašem daljem radu. Ako danas putujete, budite oprezni za volanom.

 

Strijelac

StrijelacBićete motivisani da pokrećete stvari, da se dokazujete i pokazujete, dijelite savjete i družite se. Vaš živahni duh privlačiće udvarače i otvarati nove kombinacije, a planete vas čine zaljubljivima i lakim plijenom za romantiku. Neki od vas će na kratko putovanje ili ih čeka susret s rođakom, sestrom ili bratom.

 

Jarac

JaracNeočekivana zbivanja i susreti sa zanimljivim osobama unijeće osvježenje u vašu svakodnevnicu. Mogli biste se jako zaljubiti. Neki će razmišljati o staroj ljubavi i poželjeti obnoviti svoju vezu. Preplavljeni lijepim uspomenama bićete spremni na opraštanje. Oni koji su nedavno prekinuli vezu, danas bi je mogli obnoviti.

 

Vodolija

VodolijaTuđi problemi, zbivanja na poslu, prohtjevi bližnjih “rastezatće” vas istovremeno na nekoliko strana. Odredite šta vam je u određenom trenutku važnije i ponašajte se u skladu s tim. Teško ćete shvatiti šta želite i očekujete od partnera. Preispitivaćete osjećaje te pridavati preveliku važnost i najbezazlenijoj partnerovoj kritici ili propustu.

 

Ribe

RibePuni entuzijazma i samopouzdanja bićete željni akcije i društvenih zbivanja. Ako budete pažljivo saslušali šta ljudi oko vas govore, moći ćete prikupiti obilje zanimljivih podataka koji bi vam mogli zatrebati u bližoj budućnosti. Dobro raspoloženje povoljno će uticati na vaše zdravlje, a višak energije potaknuti vas na upražnjavanje fizičkih aktivnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info