Iskoristite odlične Frend tarifne opcije do kraja avgusta

0

Ostalo je još jako malo vremena da iskoristite odlične povoljnosti u vidu ljetnjih tarifnih opcija koje nam stižu iz m:tel-a  Podsjećamo vas da do kraja avgusta možete iskoristiti posebne Frend tarifne opcije za besplatne razgovore i SMS-ove u toku dana ili noći kao i mobilni internet od čak mjesec dana.

Za one koji vole noćne izlaske i vikende provode sa društvom u diskoteci ili u ljetnim baštama na otvorenom, te se nakon toga vole dopisivati sa društvom do duboko u noć, preporučujemo tarifnu opciju „Ludi provod“ dostupnu putem koda *103*7#. Sa ovom tarifnom opcijom, po cijeni od 2 KM možete neograničeno razgovarati unutar m:tel mobilne mreže i slati SMS-ove prema svim mrežama u BiH petkom i subotom od 23.00 do 6.00 časova.

Ako ipak više komunicirate u toku dana, tu je i tarifna opcija „Happy Hour“, uz koju za samo 1 KM možete neograničeno razgovarati unutar m:tel mobilne mreže u periodu od 15.00 do 16.00 časova, kada god to poželite. ,,Happy Hour” se aktivira uz pomoć koda *103*1#, a u okviru tog sata možete neograničeno slati SMS-ove prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Za sve one koji vrijeme često provode na društvenim mrežama, razmjenjuju fotografije, statuse, šeruju video linkove idealan izbor je ljetna m:tel Frend Super Net tarifna opcija.  Zahvaljujući ovoj tarifnoj opciji po cijeni od 5,5 KM dobijate 1,5 GB mobilnog interneta koji možete koristiti do 30 dana, a aktivirate ga jednostavno, pozivom besplatnog koda *103*9#

Podsjećamo da je aktivna i promotivna ponuda tarifne opcije “Omiljeni brojevi”, a koja omogućava svim Frend  korisnicima da do 31. oktobra za samo 2 KM odaberu po dva prijatelja sa kojima mogu razgovarati besplatno, uz simboličnu cijenu uspostave poziva od 0,08 KM bez PDV-a. Opcija se aktivira pozivom na *100# i obnavlja se automatski.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite Frend stranicu m:tel-a na frend.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info