Dnevni horoskop za 25.08.2015.

0

Ovan

OvanAko vam se udvara osoba koja vam se ne sviđa, pristojno je odbijte. U protivnom bi mogla pogrešno shvatiti vašu ljubaznost i opet vam dosađivati. Humor će biti najbolji lijek za stres i nezadovoljstvo – ne budite preozbiljni. Spontanije reagujte na situacije i ljude. Ako budete stalno bili u grču, mogli biste imati teškoća s probavom.

 

Bik

BikSusreti, izlasci i kafe obilježiće vam dan. Mogli biste krenuti na put, obaviti zahtjevan poslovni razgovor ili ćete se nametnuti nadređenima praktičnim rješenjima. Lako ćete nalaziti riječi da izrazite svoje znanje, želje i osjećaje. Masaža, plivanje ili svakodnevna šetnja ublažiće bolove u leđima i osjećaj napetosti.

 

Blizanci

BlizanciNeke će vas osobe gnjaviti suvoparnim razgovorima, ali neće umanjiti vaš optimizam. Najviše ćete uživati u užem prijateljskom krugu dragih ljudi koje volite. Vrijeme koje ćete posvetiti partneru, prijateljima ili porodici svakako treba biti samo njihovo. Poslove ostavite po strani i iskreno porazgovarajte o svemu što treba razjasniti.

 

Rak

RakAko tražite srodnu dušu, nemojte na silu inicirati događaje. Bićete ranjiviji pa bi vas ulijetanje u neprikladnu vezu moglo koštati mnogo energije i nerava. Tek ako ste zadovoljni sami sobom, bićete spremni na emotivno prožimanje i nove ljubavne izazove i prilike.

 

Lav

LavImaćete plan i strategiju te dovoljno vjere da nešto što drugi ne prepoznaju kao pravu priliku, upravo vi pretvorite u dobitak. Ako ste u vezi koju potresaju krize, rasplet je na pomolu. Borba za moć i dominaciju, ustrajanje na svojim pravima i pokušaji kontrole nad partnerom, biće vidljivi kod oboje. Neko treba prvi popustiti!

 

Djevica

DjevicaBićete izrazito uspješni. Ako imate neku vrstu takmičenja, isticaćete se rezultatima. Znaćete kako da se približite osobi koja vam se sviđa. Pristupićete joj na način koji njoj najbolje odgovara. Pokušajte stupiti u kontakt s ljudima s kojima se dugo niste čuli. Proširite krug poznanstva.

 

Vaga

VagaNe budite kritični prema sebi – i vi imate pravo na greške. Iako vam se čini da je sve što napravite neoriginalno, nadređeni imaju drugačije mišljenje. Počnite cijeniti svoje sposobnosti. U ljubavi budite oprezniji. Ako ne provjerite ljubavni status osobe koja vas je snažno privukla, mogli biste se upetljati u mrežu neželjenih događaja.

 

Škorpija

ŠkorpijaBez obzira s čim ćete se suočiti, odisaćete optimizmom i zadovoljstvom. Bićete komunikativniji, a u poslu ostvarivati odlične rezultate. Nekima je na pomolu i rješenje zapetljane finansijske situacije. Razgovor s partnerom pomaže vam da shvatite gdje su vaše greške u ljubavnom odnosu.

 

Strijelac

StrijelacRazmatraćete isplativost poslovne saradnje s bračnim partnerom ili ćete zajednički krenuti u krupnija ulaganja. Suprotna strana će češće tražiti vaše mišljenje o njenim profesionalnim planovima, što će vam goditi. Ako poželite nešto novo, posebno u ljubavi, intuicija će vas odvesti na pravi put.

 

Jarac

JaracIstaknuta je mogućnost snažnih osjećaja prema nedostupnoj osobi. Ako ste u zabranjenoj vezi, zbivanja će biti burna. Ipak i u trenucima kad budete mislili da vam je veoma teško, razum vas neće napuštati. Srećno zaljubljeni parovi kovaće važne planove, razmišljati o braku i potomstvu, ali roditelji će im se uplitati u odluke.

 

Vodolija

VodolijaŠefovi će mnogo očekivati od vas pa je izvjestan porast poslovnih obaveza i odgovornosti. Nemojte se buniti, jer je to prilika da dokažete koliko vrijedite. Kontrolišite želju za provokacijama ili kritikama ako se radi o osobi koja to teško podnosi ili je možda neraspoložena. Nemojte svoje nezadovoljstvo iskaljivati na drugima.

 

Ribe

RibeNišta vam neće biti teško uraditi, a blistaćete i u društvenim kontaktima. Predložite poslodavcima novi projekat, iznesite ideje za poboljšanje načina poslovanja. Ukoliko osjećate umor, obnovite društveni život, prisjetite se starog društva i izlazaka. Posjetite koncert, nazovite simpatiju, pozovite prijatelje na večeru ili društvene igre.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info