Dnevni horoskop za 24.08.2015.

0

Ovan

OvanU pozitivnom ste razdoblju koje vam može ponuditi pregršt prilika za napredak na svim životnim poljima. Vama preostaje da budete aktivni i preduzimate potrebne korake. Moguća je dobra prilika za zaradu, a pri tome će biti presudna protekcija ženske osobe. Ljubavni život donosi mnogo razloga za veselje. Neko vam se udvara.

 

Bik

BikProširite vidike i usvojite nova znanja. Slobodne trenutke nastojte provesti što kvalitetnije i izbjegavajte ljude koji vas iscrpljuju. Nepotrebno ćete gubiti energiju i nerve na sitnicama, pokušavajući nekome nešto objasniti ili navesti vodu na svoj mlin. Budući da će vam glava biti prepuna misli, uveče ćete teže zaspati.

 

Blizanci

BlizanciMoguće je pogoršanje odnosa s osobama iz privatnog i profesionalnog okruženja. Ako se suočite sa zastojima, oni će biti podsticaj da budete još produktivniji. Potrudite se da raščistite bračne nejasnoće, ne očekujte da će se stvari srediti same od sebe. Više ćete se posvetiti svom izgledu i kretati na popularnim mjestima.

 

Rak

RakSve će se vrtjeti oko posla pa će i ljubav biti blisko povezana s vašim radnim mjestom, poslovnim partnerima ili strankama. Ne dopustite da vas neko nagovori na nešto što vam je strano i neprihvatljivo. Istrajte na svom stavu koliko god vam se činilo da je on pogrešan.

 

Lav

LavUslijediće burna zbivanja na emotivnom planu s povoljnim raspletom! Usput možda izgubite i ponešto nerava, ali biće vrijedno toga. Mnogi bi baš danas mogli započeti s novom ljubavnom vezom. Ako se bavite kreativnim poslom dajte maksimum od sebe, jer možete ostvariti lijepe rezultate.

 

Djevica

DjevicaZatrpani ste obavezama i suočeni s prekratkim rokovima. Sarađivaćete s ljudima neugodne naravi ili udovoljavati šefu protiv svoje volje. Ne dopustite da vas isprovocira nastup nepažljivog kolege. Dom vam pruža dodatan izvor stresa. Postoje izgledi za radove ili posjetu vama ne baš dragog gosta.

 

Vaga

VagaU pregovorima ćete pokazati više inicijative nego obično. U poslovima koji su vezani za komunikacije i pisanje, pronaći ćete zadovoljstvo i u njima biti uspješni. Novac će stizati na vrijeme, a mogući su i iznenadni dobici. Zauzeti će poboljšati odnos s partnerom, a nije isključena ni mogućnost trudnoće.

 

Škorpija

ŠkorpijaUkoliko namjeravate nešto kupiti ili prodati ili posredujete pri tome, pravo je vrijeme da dovršite taj posao. Situacija na planu komunikacija takođe je povoljna pa su međuljudski odnosi na radnom mjestu dobri i tu neće biti prepreka kvalitetnom poslovanju. Ljubavna situacija razvija se u vašu koristi i zato nemojte kopati po partnerovoj prošlosti.

 

Strijelac

StrijelacPostavićete pred sebe visoke ciljeve i istinski se truditi da ih dosegnete. Saradnja s uticajnim i moćnim osobama biće važna za vaše dalje napredovanje. Uz dobru organizaciju aktivnosti, stići ćete više nego što ste planirali. Novo poznanstvo istovremeno će vas privlačiti i odbijati, ali niste daleko od ulaska u vezu.

 

Jarac

JaracU teškim trenucima nedostajaće vam pravi prijatelji, ali zato će vam ukućani pružati podršku i razumijevanje. Vaše loše i natmureno raspoloženje odraziće se na vaš organizam. Mogli biste osjećati umor ili patiti od glavobolje. Ukoliko vas obuzmu crne misli, riješite ih se vježbanjem, šetnjom ili pozovite prijatelje.

 

Vodolija

VodolijaU postizanju unutrašnjeg sklada pomagaće vam drugi. Prijatelji će biti objektivniji i uvidjeće sve ono što vama promiče. Poslušajte ih i uvažite njihovo mišljenje! Postavljajte sebi stvarne, dostižne ciljeve i ostvarujte ih korak po korak. Neki od vas će odjednom progledati i zaljubiti se u osobu koja vam je bila prijatelj.

 

Ribe

RibeAko vas drugi nerviraju ili smatrate da vas ne razumiju, preispitajte vlastite postupke – možda u nečemu griješite. Naći ćete se u dilemi, naginjati brzopletim odlukama ili se razočarati u karakter nekih ljudi. Kao osjetljivo područje nametnuće se odnos s pretpostavljenim osobama. Vrijeme je da opravdate njihovo povjerenje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info