Dnevni horoskop za 22.08.2015.

0

Ovan

OvanUspostavite kvalitetnu komunikaciju s partnerom. Nemojte izbjegavati odgovore na pitanja i ne ustručavajte se postaviti ih. Ne dopustite da vas obeshrabri nečiji stav ili mišljenje vezano za vaš ljubavni život. Bitno je samo ono što vi osjećate. Više fizičke aktivnosti umanjilo bi tegobe s kičmom i stopalima.

 

Bik

BikTrebaće vam više vremena za lične potrebe. Opterećenost tuđim brigama i problemima ispunjavaće vas nemirom, ali teško ćete izbjeći susrete s napornim pojedincima. Ne gomilajte ljubavno nezadovoljstvo u sebi nego upozorite partnera na nedostatke, ali nemojte da to zvuči previše kritično.

 

Blizanci

BlizanciŠtedite energiju i bavite se samo onim što vas veseli. Slobodno vrijeme posvetite nekoj od sportskih aktivnosti, jer će kretanje biti najbolja preventiva protiv psihičkog umora. Postojeće ljubavne veze pokazaće se stabilnima što se za odnose s rodbinom ne bi moglo reći. S njima biste se čak mogli i posvađati.

 

Rak

RakObavite telefonske razgovore s osobama koje ste zanemarili, a koje često misle na vas. S lakoćom ćete osvajati simpatije ukućana, ali i komšija. Pozivaće vas na druženje i prepričavati vam najnovije tračeve. Opušteno ćete čavrljati sa svakim koga sretnete. Neki će se naći na novom ljubavnom početku s novom osobom.

 

Lav

LavIzvjesne su teškoće u ostvarenju bliskosti ili skladne komunikacije s ukućanima. Izbjegavaćete odgovornost i dolaziti u kontakt s ljudima koji nisu bliski vašem načinu razmišljanja. Nastojte se što više kretati, posebno ako mnogo vremena provedite za računarom. Prisjetićete se nekoga koga dugo niste vidjeli.

 

Djevica

DjevicaMoguće su sitne neprilike, ali koje vam neće ozbiljnije narušiti planove. Ako negdje ipak zapne nemojte se nervirati, jer tek onda nećete ništa uraditi. Željni ste promjena pa ćete se odlično provesti ako odlučite da negdje otputujete. Ako vas prijatelji pozovu da izađete, svakako prihvatite. Dobro ćete se zabaviti.

 

Vaga

VagaVrijeme je da raščistite s ljubavnom prošlošću i krenete dalje. Previše energije trošite na nekoga ko to možda ne zavređuje. Starija osoba iz porodičnog okruženja mogla bi se ispriječiti na putu ostvarenja vašeg plana. Ako malo popustite i dopustite joj da učestvuje u onome što ste naumili, poći će vam za rukom da je udobrovoljite.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrivlačićete kao magnet svakoga koga sretnete. Mnogi će imati potrebu da s vama podijele svoje životne priče, jer znate saslušati i dati iskren savjet. Uprkos sumnjama koje vas muče, ljubavna veza napreduje. Opustite se i više uživajte. Imate prevelika očekivanja od partnera, a to drugu stranu smeta i guši.

 

Strijelac

StrijelacSudjelovaćete u problemima koji postoje između vaših roditelja, a zbivanja vezana za partnera ili dijete zahtijevaće vašu prisutnost i odricanje. Primijetićete i sami da ako niste naspavani i odmorni, da ne možete djelovati. Zato, ako nemate većih obaveza, ništa vas ne sprečava da dan provedete na način koji vama najviše odgovara.

 

Jarac

JaracPridavaćete mnogo više pažnje svojim postupcima i trudićete se da partneru u svemu udovoljite. Ako ste tek ušli u vezu, nemojte se iznenaditi ako vam simpatija ne uzvrati istom mjerom. Budite strpljivi i nemojte previše očekivati od druge strane, posebno ako se radi o nekom ko je prirodno introvertan.

 

Vodolija

VodolijaPosvetite više pažnje porodici. Ako imate neriješenih imovinskih pitanja, pokušajte ih riješiti na miran način, bez svađe. Mogli biste se na neko vrijeme udaljiti od pojedinaca iz porodičnog okruženja, a sve zbog toga što nije sve onako kako ste vi naumili. Ako danas radite, možda nećete biti zadovoljni načinom na koji se šef ophodi prema vama.

 

Ribe

RibeNajviše zadovoljstva pronalazićete u komunikaciji s bližnjima. U ljubavi će doći do izražaja vaša spontanost. Komunikacija s partnerom biće dobra pa ćete se početi više povjeravati jedno drugom. Slobodno vrijeme iskoristićete za kućne popravke, adaptaciju životnog prostora, kupovinu novog namještaja i slično.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info