Podijelite priču o dobrom djelu i time učinite dobro djelo

0

Projekat ,,Dobro djelo” kompanije m:tel je jedna od onih akcija kada jedno učinjeno dobro djelo navodi druge da čine dobro i dovodi do još dobrih djela. Jer, kada podijelite svoju priču na stranici www.dobrodjelo.com i na interaktivnoj mapi BiH označite mjesto u kojoj se odigralo, opštini sa najvećim brojem prijavljenih dobrih djela m:tel će pokloniti dječije igralište.

Imajte na umu da ne postoje mala i velika dobra djela, svako je jednako važno. Neko vam je izmamio osmijeh na lice, prepustili ste mjesto u autobusu starijoj osobi, posjetili ste dom za nezbrinutu djecu, pomogli ste komšiji da unese namještaj… upišite to na mapu, jer tako svakom dobrom djelu dajete novi život u obliku dječijih osmijeha.

Možete napisati tekst, postaviti video, fotografiju ili podijeliti link ukoliko je riječ o nekoj informaciji koju ste pročitali na web portalu. Važno je da se dobre vijesti šire dalje.

Akcija ,,Dobro djelo” traje do kraja 2015. godine, više informacija o njoj svakako potražite na sajtu www.dobrodjelo.com te svakako posjetite interaktivnu mapu, čitajte o dobrim djelima, neka od njih će vam svakako uljepšati dan te i sami podijelite neko svoje.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info