Dnevni horoskop za 21.08.2015.

0

Ovan

OvanAko se dosjetite neobičnog načina za povećanje prihoda, dobro razmislite prije nego što krenete u akciju. Pokaže li se zamisao isplativom, sprovedite je u djelo. Ljudi će imati povjerenja u vas. Tražiće vaš savjet ili društvo i u neprikladnim trenucima, ali vama to neće smetati. Kod kuće će biti živahno, čak previše za vaš ukus.

 

Bik

BikTeško uspijevate pomiriti poslovni i emotivni život, a zauzimanje na obje strane rezultira umorom. Ne radite stvari preko volje, jer ništa nećete postići. Ne dajte se isprovocirati od osoba koji nisu vrijedne vaše pažnje. Ako se uključite u društvena zbivanja, vaše će zadovoljstvo biti veće, a osjećaj nemoći netragom nestati.

 

Blizanci

BlizanciSumnjičavi ste oko poslova ili kadrovskih promjena koje vam nude ili koje se vas posredno tiču. Pokušajte argumentima amortizovati te sumnjive promjene ili ih preusmjeriti tako da imate koristi od njih. Ne kalkulišite previše kada su emocije u pitanju. Osobi do koje vam je stalo neće se svidjeti takvo ponašanje.

 

Rak

RakPlanetarni uticaji poboljšaće kontakte sa suprotnim polom. Večernji izlazak od kojeg nećete previše očekivati, mogao bi se pretvoriti u pravo uzbuđenje i sreću. U ophođenju s ljudima bićete samouvjereni i pomalo brzopleti. Višak energije najbolje ćete potrošiti baveći se nekim sportom. Prednost dajte aktivnostima na svježem vazduhu.

 

Lav

LavKomunikacija s ukućanima oduzimaće vam mnogo energije. Izbjegavaćete konkretne odgovore ili se dovesti u zamršenu situaciju. Ne izlijećite se s obećanjima koja zbog nedostatka vremena nećete moći ispuniti. Čuvajte se fizičkog napora, pazite šta jedete i šta govorite, jer će drugi s kritikom propratiti neke vaše izjave i postupke.

 

Djevica

DjevicaIsticaćete se kreativnim potencijalima i željom da učinite što više i bolje, a možete računati i na pomoć okoline. Vjera u sebe i samopouzdanje biće vaši najveći aduti. Porodična zajednica postajaće vam sve važnija pa ćete ulagati znatnu količinu energije kako biste je učvrstili. Imaćete intenzivnije kontakte s rodbinom.

 

Vaga

VagaPred vama je dan povećane aktivnosti, ne nužno vezane za radno mjesto. Podvrgnućete se terapiji, dijeti ili rekreaciji. Pozitivna rješenja nekih molbi i konkursa mogli biste dobiti na temelju starih zasluga i protekcije. Posezaćete češće za novčanikom. Nemojte stres liječiti nepromišljenom kupovinom.

 

Škorpija

ŠkorpijaPorodična situacija zahtijeva da preuzmete obaveze ili se izjasnite o svojim planovima. Ugodnija događanja očekuju zaljubljene i one koji su u braku. Povezanost zajedničkim ciljevima zbližiće vas s partnerom, dok odnosi u poslovnoj sredini donose ugodne kontakte sa šarmantnim i važnim ljudima.

 

Strijelac

StrijelacOslonite se na vlastitu snagu i sposobnost improvizacije. Susretaćete se s novčanim odgodama ili komplikacijama. Pojačanim oprezom izbjeći ćete intrige i ogovaranja. Ne govorite otvoreno o svojim intimnostima i privatnom životu, osim u krugu najbližih prijatelja. Ukoliko vas muči glavobolja, uzrok je izloženost stresu.

 

Jarac

JaracSlijedite ambicije, ma koliko vas to nerava koštalo. Posvetite se obavezama i nemojte posustajati uprkos preprekama i teškoćama. Vaš trud možda neće odmah biti nagrađen i možda nećete imati vremena za odmor i ljubav, ali u bliskoj budućnosti to će dati rezultate. Požrtvovan rad i zalaganje mogu vas učiniti miljenicima šefova.

 

Vodolija

VodolijaVaš rad moraće biti što kvalitetniji i što bolje prihvaćen od onih kojima je upućen, u protivnom će interes za njega padati. Primijetićete šefovu nenaklonost, što bi moglo ograničavati vaše napredovanje. Partner pred vas postavlja zahtjeve koje niste u stanju ispuniti. Dajte mu do znanja da je vaša ravnodušnost posljedica umora.

 

Ribe

RibePrivlačiće vas svijet alternative medicine i duhovnosti, a nije isključeno da vas počne zanimati i meditacija. Željećete doznati više o sebi ili protumačiti neke događaje za koje nemate logičnih objašnjenja. Zaposlene očekuje uspjeh u poslovima povezanima s trgovinom, turizmom, strancima, farmacijom, knjigovodstvom i novinarstvom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info