Dnevni horoskop za 19.08.2015.

0

Ovan

OvanNerazriješeni odnosi neće podnositi odgađanje. Istupićete partneru sa zahtjevima koji vam ne odgovaraju ili će dalji suživot iziskivati više napora s obje strane. Nerad i pasivnost vode vas u depresivno raspoloženje i traženje utjehe u hrani. Pokrenite se. Godiće vam češći boravak u prirodi, otvorenim, svijetlim i prozračnim okolinama.

 

Bik

BikPresudan faktor u ljubavnom životu biće uspostavljanje kvalitetne komunikacije s partnerom. Nemojte izbjegavati odgovore na pitanja i ne ustručavajte se postaviti ih. Slobodni će se zateći u blizini osobe koja im se sviđa. Učinite sve da vas opazi. Više vježbanja umanjilo bi tegobe s kičmom. Vozite bicikl, šetajte.

 

Blizanci

BlizanciBićete u svom elementu, veseli i bezbrižni. Telefonski razgovori, čitanje elektronske pošte i kafa s prijateljima odnosiće prilično vremena, ali ćete u tome uživati. Veče je stvoreno za druženje, proslave, zabave pa zato, ako baš ne morate, nemojte boraviti u kući. Razna iznenađenja su moguća, čak i nagli preokret u ljubavnom životu.

 

Rak

RakNemojte pokvariti dan nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima povodom nedavnog događaja. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počeće se odmotavati. Ako vam se čini da partner očekuje od vas više nego mu želite ili možete dati, to mu jasno stavite do znanja. Moguća je svađa s roditeljima.

 

Lav

LavSusretljivost i simpatije rodbine vašeg partnera pridonijeće vašem ljubavnom skladu i bliskosti. Raščistite odnos s bratom ili sestrom, čak i ako to podrazumijeva povišeni ton. Ako se nađete u društvu, nekog ćete oduševiti sposobnošću komuniciranja ili verbalnim nadmudrivanjem. Moguća je simpatija ili početak nove ljubavne priče.

 

Djevica

DjevicaPovedite računa o troškovima, neplaćenim računima, kamatama. Odvojite vremena za sređivanje kućnog budžeta. Nečije udvaranje ili poziv za izlazak će vas razveseliti, naročito ako ste već neko vrijeme sami – pružite drugoj strani šansu. Mnogi među vama danas će otići na odmor.

 

Vaga

VagaDruženje s vama biće zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet u pravom trenutku. Drugi će se iskreno truditi ne bi li vam ugodili i ispunili vaša očekivanja. U ljubavi se pouzdajte u svoju odličnu intuiciju. Uz samo malo dobre volje, produbićete odnos s partnerom i riješiti probleme koji su nagrizali vaš brak ili vezu.

 

Škorpija

ŠkorpijaRazmišljaćete o prošlosti, pokušati obnoviti ili do kraja riješiti neke odnose koje ste zanemarili. Moguće su tajne poruke ili potezi koje ćete pomno skrivati od osoba s kojima su povezani. Osjećaćete se kao da ste sami na svijetu, ali to će vas osnažiti i dati vam zrelost i iskustvo. Brinućete se za stariju osobu u kući.

 

Strijelac

StrijelacSlobodni će imati priliku za nova poznanstva i zbližavanje, a ostali mogu učvrstiti svoju vezu, riješiti neki problem, uspostaviti stari sklad. Imaćete više vremena za hobije i slobodne aktivnosti, posvetiti se djeci i najmlađima. Dan je pogodan za odlazak na put, susrete s prijateljima i sve oblike komunikacije.

 

Jarac

JaracSumnjama i ljubomorom neće mnogo postići. Raščistite ljubavni nesporazum, jer bi vam se moglo dogoditi da situacija krene u neočekivanom pravcu. Prionite na dovršavanje poslova koje ste odgađali, čišćenje stana ili spremanje ormara – fizička aktivnost će vam pomoći da se osjećate bolje.

 

Vodolija

VodolijaVaše aktivnosti će se vrtjeti oko druženja, razgovora s prijateljima i komunikacijom s rodbinom. Moguć je iznenadan poziv na večeru ili zabavu, na kojima ćete upoznati zanimljive osobe. Zaljubljeni će uživati u romantičnoj večeri udvoje. Oni kreativniji mogli bi preurediti stan, napraviti razmještaj ili farbati zidove.

 

Ribe

RibeNeće vam nedostajati privlačnosti i ljubavnog žara pa će mnogi uživati uz partnera ili se naći u novom zagrljaju. Mnoge među vama zaokupiće novčana situacija, otplate kredita, razni uslovi ili pitanje naslijeđenih stvari. Na radnom mjestu moguće su manje napetosti – mogli biste se posvađati s jednim kolegom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info