Dnevni horoskop za 18.08.2015.

0

Ovan

OvanOsjećaćete se nemoćnima da izmijenite neke stvari. Možda je potrebno odložiti neki posao ili sastanak za bolje dane. Splet okolnosti biće takav da će produžiti neizvjesnost i čekanje. Izbjegnite zamijeranje u radnoj sredini. Biće vam teško raspoznati i razdvojiti osjećaje strasti i mržnje. Mislićete da vam partner crpi energiju.

 

Bik

BikOdlično je vrijeme za akciju i poboljšanje životnih prilika. Bićete zadovoljni sobom i okolnostima koje vas okružuju. Partner će vam biti velika podrška u ispunjenju ambicija i zato ga nemojte povrijediti sebičnim reakcijama. Dan je pogodan za obavljanje zdravstvenih pretraga, posjete stomatologu, frizeru, pedikeru…

 

Blizanci

BlizanciMoći ćete se pohvaliti dobrom saradnjom s partnerima i obećavajućim poznanstvima. Imaćete kontrolu nad poslovnim zbivanjima i eventualnim promjenama. Mogli biste pronaći posao u firmi koja sarađuje sa stranim partnerima. Uz partnera ćete provesti ugodne trenutke, posebno ako ga odlučite povesti u društvo svojih prijatelja.

 

Rak

RakPotiskivaćete emocije. Možda će vam nešto ili neko nedostajati da bi vaša životna sreća bila potpuna. Mogli biste se naći u okruženju koje će vas primorati da drugačije živite i promijenite navike. Partnerovo ponašanje doživjećete na pogrešan način. U međuljudskim odnosima neće vas odlikovati strpljenje, kao ni osjećaj za pravi trenutak.

 

Lav

LavBlizu ste da ispunite barem dio nekih svojih snova. Inostranstvo, putovanja, nove poslovne ponude, preseljenje ili nagrade – barem jedno od navedenog biće razlog za vašu sreću. Radno aktivni će učvrstiti poslovni status, nezaposleni bi mogli zasnovati radni odnos. Ljubavne priče samaca krenuće u priželjkivanom smjeru.

 

Djevica

DjevicaS lakoćom ćete obavljati intelektualne poslove i dobijati potrebne informacije. Odgođeni ili neizvjesni poslovi napokon će se pokrenuti. Poboljšaćete materijalnu situaciju, uživati u podršci vama dragih osoba i zasigurno doživjeti nešto ugodno, što će vam dati snage da se borite protiv svih nedaća.

 

Vaga

VagaSve što postignete biće posljedica ličnog truda i zalaganja. Simpatije ćete osvajati oštroumnim zapažanjima. Imaćete energije za dvoje pa bi najbolje bilo da prionete nadoknađivanju zaostataka, jer će vam to poći za rukom sa zadivljujućom brzinom i bez mnogo napora. Nova osoba ulazi u vaš život i to posredstvom prijatelja.

 

Škorpija

ŠkorpijaTeško ćete izražavati osjećaje pa će partneru biti nemoguće shvatiti šta proživljavate. Potrebno vam je mnogo samoće i vremena da razmislite o nekim egzistencijalnim pitanjima. Slobodni bi trebali paziti da ne nasjednu na šarm zauzete osobe ili da ne obnove vezu koja im je već i u prošlosti donijela mnogo nevolja.

 

Strijelac

StrijelacZvijezde potenciraju vašu potrebu za isticanjem i borbu za bolji poslovni status. Iako će vas Mars tjerati na akciju i marljiv rad, rasipaćete energiju i biti brzopleti. Smetaće vam pomoć i savjeti drugih. Ako ste već neko vrijeme pod stresom, razmislite o prikladnim načinima vježbanja i aktivnostima koje će vam pomoći da ga se oslobodite.

 

Jarac

JaracSlaba koncentracija i odsutne misli dovešće do nekih grešaka koje ste mogli izbjeći. Ako se ne možete usmjeriti na posao, bolje je da zatražite pomoć ili savjet od saradnika nego da sve upropastite. Ne preduzimajte veće akcije, a ako nešto krene nizbrdo u vašoj ljubavnoj vezi, radiće se samo o prolaznoj krizi.

 

Vodolija

VodolijaUhvatite se ukoštac s teškoćama, rezultati će biti izvrsni. Mogao bi vas iznenaditi poziv iz inostranstva ili poslovna ponuda od osobe koju ne poznajete dobro. Neki će upisati kurs koji će im omogućiti nalaženje boljeg radnog mjesta. Ako ste neodlučni, inicijativa bližnjih podstaknuće vas na akciju. Večernji izlazak biće buran.

 

Ribe

RibeVaša privlačnost i energija biće istaknuti, a pogledi drugih zadržavaće se na vama. Brakovi će ojačati. Ukoliko patite za nekim, ta će vas osoba kontaktirati i dati vam nade. Novčana situacija i dalje je povoljna. Čak su vam dobro aspektirani i rizičniji potezi, ali to zavisi od toga hoćete li moći pravilno odrediti trenutak za takva preduzimanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info