Dnevni horoskop za 17.08.2015.

0

Ovan

OvanManje zdravstvene boljke mogle bi vam poremetiti dnevni raspored. Glavobolja će se pojaviti zbog potisnutog stresa pa će vam više odgovarati kućni mir od zabave u društvu. Venerin uticaj ostaviće traga u ljubavnim vezama. Ako budete s više zanosa pristupili partneru, ostvarićete nešto o čemu dugo maštate.

 

Bik

BikU ljubavnom životu predstoje vam povoljne promjene. Prepustite se emocijama i odagnajte strah i sumnje. U sve što budete radili unosićete mnogo entuzijazma i srčanosti. Tako će se i obično spremanje kuće pretvoriti u pravu pustolovinu – promjene koje ćete napraviti svojim kreativnim duhom mnoge će oduševiti.

 

Blizanci

BlizanciUsmjerite se na rješavanje problema, ali pazite da nekoga ne uvrijedite. Izgovorićete ono što mislite, ali vam se to ne savjetuje. Veći dio porodičnih obaveza na vašim je leđima, što će vas činiti razdražljivima. Moraćete ukućanima jasnije dati do znanja da tako više ne može. Neki će brinuti za zdravlje starijeg ukućana.

 

Rak

RakŽeljni ste društva i zabave pa nije isključeno da dan provedete u krugu rodbine ili prijatelja. Nemojte previše ozbiljno shvatati ljude koji vole sve kritikovati. Pokušajte sve okrenuti na šalu i time pokazati da ste iznad situacije. U večernjim satima raspoloženje će vam narasti pa vam se uopšte neće spavati niti ćete osjećati umor.

 

Lav

LavBićete omiljeni u svojoj okolini, telefon će vam često zvoniti pa će se većina vas zateći u dobrom društvu ili u nekoj vrsti zanimljive prigode. Bićete prepuni kreativne energije koja će se pozitivno odraziti i na ljubavni odnos. Partneru ćete predlagati maštovita mjesta za izlazak, a večera u romantičnom restoranu biće pun pogodak.

 

Djevica

DjevicaŠto više opuštanja i udovoljavanja sebi, a što manje poslovnih preokupacija neka bude moto ovog dana. Moguće je poznanstvo koje će ostaviti snažan utisak na vas. Odmah ćete pronaći zajedničku temu za razgovor i jedva čekati novi susret. Porodica će pokazati da ne može bez vas, a njihova zavisnost će vam smetati i ograničavaće vas.

 

Vaga

VagaSlobodno vrijeme dijelićete s ukućanima ili ugostiti prijatelje.Ipak, teško ćete izbjeći raspravu s roditeljima. Generacijske razlike biće razlog zašto tako teško pronalazite zajednički jezik. Ljubavni izgledi su vam dobri, ali osluhnite šta vam simpatija poručuje i prilagodite svoje postupke njenim potrebama.

 

Škorpija

ŠkorpijaZaokupiće vas odnos s partnerom i djecom. Ono što ste dogovarali i planirali uskoro će zaživjeti, dok će slobodni biti odlučniji unijeti promjene u ljubavni život. Okolnosti će vam ići na ruku u postizanju bliskosti s osobama koje vam mnogo znače. Slobodno vrijeme iskoristićete za upražnjavanje hobija ili razgovor s prijateljem.

 

Strijelac

StrijelacSticaćete nova životna iskustva koja neće uvijek biti ugodna. Ipak, nećete se prepuštati crnim mislima, posebno ako ste pred promjenama i odlukama. Ne očekujte mnogo od večernjeg izlaska, jer vam donosi dosta napetosti. Možda vam neće odgovarati društvo u kojem ćete se naći ili će vam teme za razgovor biti dosadne.

 

Jarac

JaracMalobrojne trenutke opuštanja prekidaće zvonjava telefona ili neplanirana posjeta koja bi mogla završiti razgovorom o nečijim životnim problemima. Emocionalna strana života zaokupiće vam misli. Prisjetićete se prošlosti i zajedničkih početaka te na trenutke zaboraviti svakodnevne probleme. Ljubavna energija popraviće vam raspoloženje.

 

Vodolija

VodolijaDani prepuni obaveza dovešće vas u škripac s vremenom i novcem pa ćete stalno biti u žurbi. Ljubavnim vezama nedostajaće nježnosti. Od partnera ćete tražiti pažnju i prigovarati da vas zanemaruje. Pripazite da hirovitim ponašanjem ne izazovete njegovu ljutnju i dan provedete u šutnji.

 

Ribe

RibeBićete osjetljiviji i kontaktirati samo s ljudima s kojima ste veoma bliski. Ako vas sutra čeka ispit ili razgovor za posao, bićete prilično nemirni i zabrinuti zbog mogućih ishoda. Ljubavni život mogao bi se naći na prekretnici, naročito ako ste već neko vrijeme nezadovoljni brakom. Bolje je zasad ne donositi konačne odluke.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info