Dnevni horoskop za 15.08.2015.

0

Ovan

OvanVodite više računa o zdravlju. Ukoliko nemate dovoljno energije za kućne obaveze, odustanite od njih – možete ih obaviti i sutra. Posvetite se nečemu što vas opušta, možda čitanju ili razgovoru s najboljim prijateljem. Ako se partner požali da ima poslovnih problema, poslušajte ga. Oraspoložiće ga činjenica da ga najbolje razumijete.

 

Bik

BikU stanju ste okrenuti situaciju u svoju korist, ali čuvajte se pretjerivanja. Potrebni su vam i trenuci odmora. Ako osjećate “simptome” zaljubljenosti, ne oklijevajte učiniti ono što želite ili smatrate ispravnim. Entuzijazam vam pomaže da pokrenete zbivanja u željenom pravcu. Neko bi vam mogao vratiti novčani dug ili učiniti uslugu.

 

Blizanci

BlizanciNe zatvarajte oči pred ljubavnim problemima. Razgovarajte s partnerom o onome što vas muči – vidjećete da će brzo doći do poboljšanja. Nemojte stalno rješavati tuđe probleme – vrijeme je da se više pozabavite svojim brigama. Bićete osjetljiviji i izbjegavati netaktične pojedince ili one koji vode isprazne razgovore.

 

Rak

RakDanas će vam čitanje možda oduzeti dosta vremena. Knjige vezane za psihologiju biće vam posebno interesantne, jer ste u poslednje vreme izuzetno osetljivi i intuicija vam je na mnogo većem nivou nego obično. Možda nećete željeti da pričate o tome trenutno, ali to je uredu. Kad vama sve bude imalo nekog smisla, podijelićete saznanje i sa drugima.

 

Lav

LavUnutrašnja snaga i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate. Bez teškoća uspijevaćete u onome što ste naumili. Osjećaj ljubavne tjeskobe polako vas napušta, a vi vodite računa o tome da svojim ponašanjem ne priječite promjene. Imaćete dovoljno slobodnog vremena da ga iskoristite za nježnosti s partnerom.

 

Djevica

DjevicaMjesec u znaku čini vas šarmantnima i ljubaznima pa ćete se požrtvovano predati potrebama najbližih. Porodični život i događanja u domu zasjeniće ostala područja. Partnera ćete obasipati posebnom pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na probleme. Posvetite više pažnje mališanima i starijima.

 

Vaga

VagaAko želite da vas ukućani ozbiljno shvate, ne pretjerujte u izljevima emocija, posebno ako pokušavate nešto raščistiti. Mogli biste sresti osobu iz prošlosti ili će jedna situacija probuditi stara sjećanja. Oni koji kreću na put, trebali bi pažljivo voziti i ne dopustiti da ih bilo ko ometa. Tokom večeri prilično će vam pasti koncentracija.

 

Škorpija

ŠkorpijaMožda ćete provesti dosta vremena sa prijateljem koji dijeli slična interesovanja s vama. To vam može oboma pomoći i zbližiti vas. Možda ćete dobiti neku dobru vijest koja se tiče vašeg trenutnog cilja. Popričajte sa prijateljem o tome i vidite kako možete da izvučete najviše iz novonastale situacije.

 

Strijelac

StrijelacBićete odgovorni i brižni prema okolini. Moraćete voditi računa o više poslova, stvari ili ljudi. Možda će partner biti zauzet pa ćete se prihvatiti svakodnevnih kućanskih poslova. Roditelji ili djeca zahtijevaće povećanu pažnju i brigu, a prijatelji se oslanjati na vašu pomoć pa ćete veče dočekati prilično umorni.

 

Jarac

JaracAko krećete na putovanje, ono će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Moguć je ugodan susret s osobom koju dugo niste vidjeli, a nekada ste bili jako bliski. Nauštrb voljenih zanemarivaćete sebe i svoje potrebe, ali vam neće biti ništa teško napraviti za njih. Radovaće vas osjećaj da ste korisni i da se drugi zbog vas osjećaju jako dobro.

 

Vodolija

VodolijaBićete u centru pažnje bliskih osoba. Znaćete kako ih podstaknuti da učine nešto dobro za sebe, ali i za vas. Težićete ispunjenju kroz prijatelje, ljubav i večernje izlaske. Ipak, duboko u sebi bićete svjesni da najviše uživate kada ste sami i kada se u svojoj kući možete nesmetano opuštati s knjigom u ruci ili ispred TV ekrana.

 

Ribe

RibeOdnosi s bližnjima biće pod uticajem vaših previranja i promjena raspoloženja. Bićete tvrdoglavi i zahtjevni, što vam neće biti od velike pomoći prilikom emotivnih kontakata. Ne obazirite se na bezazlena ogovaranja koja će dominirati vašim komšilukom. Neki sa zavišću posmatraju vaše životne uspjehe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info