Željko Joksimović najavio koncert u Banjaluci

0

14.08.2015. Banja Luka – Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, održao je konferenciju za medije tokom koje je najavio svoj solistički koncert koji će biti održan 19. avgusta na Gradskom stadionu u Banjaluci.

“Banjaluka je grad koji volim i u kojem nisam dugo nastupao, zato sam odlučio da koncertnu turneju posle novog albuma krenem baš odavde. Siguran sam da ćemo zajedno – mi muzikom, a publika energijom napraviti spektakl koji će ovaj grad pamtiti”, izjavio je pjevač na konferenciji.

Joksimović je najavio da će na koncertu svirati nekoliko pjesama za novog albuma koji je počeo da se prodaje u Bosni i Hercegovini.

Generalni sponzor koncerta je kompanija m:tel, a ovom prilikom se medijima obratila i portparolka m:tel-a Milica Stojaković i izrazila veliko zadovoljstvo povodom nastavka saradnje sa muzičarem.

“Prijateljstvo između Željka Joksimovića i m:tel-a traje već duži niz godina i drago nam je što na ovaj način i mi kao kompanija učestvujemo u promovisanju komunikacije kroz njen najljepši oblik, a to je komunikacija umjetnošću, odnosno muzikom.  A vijest koja će posebno obradovati naše korisnike je da ćemo putem naše zvanične Facebook stranice našim korisnicima pokloniti 100 ulaznica za ovaj koncret”, izjavila je Stojakovićeva.

Organizatori su najavili da će ovo biti spektakularni koncert sa najsavremenijim ozvučenjem, svjetlom i scenom kakvu zaslužuje publika u Banjaluci.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info