Novi ciklus igrice Kvizolog u avgustu

0

Nakon uzbudljivog takmičenja koje je trajalo tokom juna i jula završen je peti ciklus igrice Kvizolog koju je kompanija m:tel pokrenula tokom protekle godine. Mladi i oni nešto stariji igrači imaju priliku da iz mjeseca u mjesec provjere svoje znanje iz matematike, istorije, geografije i mnogih drugih školskih predmeta, a najbolji igrači osvajaju vrijedne nagrade nakon završetka jednog dvomjesečnog ciklusa igrice.

Kombinacija zabave, učenja, logike i zaključivanja čini igricu Kvizolog jedinstvenom u svijetu domaćih online igara, a ovaj interaktivni kviz znanja inspirisan je istoimenom popularnom televizijskom verzijom Kvizologa. Koncept igrice podjednako je zanimljiv i djeci i odraslima zato što je Kvizolog sastavljen od dvoboja kroz koje protivnici odmjeravaju snage. Jedan igrač može izazvati drugog igrača na dvoboj ili može sam dobiti poziv na takmičenje, a potrebno je ostvariti najbolje rezultate kroz pet različitih nivoa: Veliki odmor, Spojnice, Mozgalica, Mućni glavom i Znam ja!

Svaki od nivoa kreiran je na specifičan način tako da ispita različitu oblast znanja i zaključivanja, a igračima najveći izazov pored pitalica Mućni glavom i Znam ja! predstavlja igrica Veliki odmor koja testira sposobnost povezivanja različitih pojmova. Četiri kolone sadrže asocijacije koje vode ka konačnom rješenju, a ovaj naizgled jednostavan zadatak igrači moraju rješiti prije svojih suparnika kako bi postigli najbolji rezultat. Uz kombinaciju brzine i efikasnosti odličan rezultat u Kvizologu ne može izostati.

Stefanu Malbašiću, Igoru Šegrtu i Vladimiru Terziću pošlo je za rukom da pobjede konkurenciju i ostvare najbolje rezultate na kraju jula. Igricu Kvizolog sedmično igra više od 500 igrača, tako da ostvarivanje najboljeg rezultata nije bilo nimalo jednostavan poduhvat. Stefan Malbašić od sada ima priliku da ostvaruje još bolje rezultate u Kvizologu na Allview AX4 tabletu koji je osvojio kao prvoplasirani igrač, a drugi i treći najbolji igrač nagrađeni su sa odličnim LG Bluetooth handsfree slušalicama.

Trenutno je u toku šesti ciklus Kvizologa, a igricu možete zaigrati na dva načina: putem Facebook aplikacije ili preko aplikacije za smartfone na sljedećim linkovima: Facebook i Google play store

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info