Dnevni horoskop za 14.08.2015.

0

Ovan

OvanBićete pričljivi i otvoreni te prijateljski raspoloženi prema ljudima koje poznajete ili ste ih tek upoznali. Takav nastup osiguraće vam simpatije i omogućiti da lakše ostvarite vlastite ciljeve. Ako se bavite kreativnim poslom, odlikovaće vas inspiracija putem koje ćete stvarati prelijepa djela.

 

Bik

BikPromjene u domu mogu biti radikalne i stresne. Ipak, ako ste sigurni u svoje odluke one vam mogu, na pkraju, donijeti zadovoljstvo i rješavanje barem jednog velikog problema. Emotivni život biće u znaku promjena pa je, u zavisnosti od vašeg ljubavnog statusa, bitno da u svemu nađete pravu mjeru. Osjećaćete umor pa će vam goditi više sna.

 

Blizanci

BlizanciIako ste zasićeni zbivanjima na poslu, obaveze ćete odraditi kvalitetno. Nakon posla prepustićete se ljepšoj strani života, uživati u ljubavi i partneru. Neki će sa simpatijom satima na telefonu razgovarati. Budite praktičniji u rješavanju jednog porodičnog problema.

 

Rak

RakNe odbijajte priliku za dodatnu zaradu, makar to podrazumijevalo naporan rad. Ako ste u vezi, s partnerom ćete praviti planove za budućnost. Zajedničke uspomene i razgovori zbližiće vas i ojačati spoznaju da ne možete jedno bez drugog. Samci, znate šta želite i kako to dobiti pa ne oklijevajte.

 

Lav

LavTelefon će vam neprestano zvoniti, kolege dolaziti na vaše radno mjesto i stalno vas nešto zapitkivati, a prijatelji vas informisati o zbivanjima u njihovim životima. Neko će vam istupiti sa zanimljivim prijedlogom. Nećete odoljeti izazovu, bilo da je riječ o odlasku na nečiju kućnu zabavu ili večernjem izlasku.

 

Djevica

DjevicaTrebaće vam potpuni mir da biste mogli razmisliti šta i kako dalje pa ćete nervozno reagovati na svakog ko vas u tome ometa. U ljubavi ćete morati raščistiti probleme iz prošlosti, možda i donijeti neke nimalo ugodne odluke. Ne upuštajte se u neke veće poslove i obaveze, jer nećete imati energije i volje da ih završite.

 

Vaga

VagaRazmišljaćete o tome da upišete neki kurs ili na neki drugi način obnovite ili nadopunite svoje znanje. Ljubav će uglavnom biti u sjeni sve brojnijih poslovnih obaveza. Ipak, za društvo ćete naći vremena pa ćete veći dio dana provesti s prijateljima. Ako ste u vezi, veče donosi ugodno iznenađenje.

 

Škorpija

ŠkorpijaPreviše napora i nerviranja oslabiće vas i činiti razdražljivima. Mnogi će morati rješavati nagomilane porodične probleme, sjesti za sto i u četiri oka razgovarati s partnerom oko nastalih finansijskih problema. U odnosu s autoritetima budite suzdržani. Sklonost da kažete ono što mislite njima se sigurno neće svidjeti.

 

Strijelac

StrijelacUživaćete naklonost šefova i kolega, biti omiljeni od uglednih osoba i iz toga izvlačiti korist. Mogli biste putem interneta upoznati osobu iz drugog grada koja će vas osvojiti duhovitošću i inteligencijom. Ako se prepustite ustaljenom i opuštenom načinu života, pridonijećete svom psihičkom miru i ravnoteži.

 

Jarac

JaracMnogo toga se sve više okreće vama u korist. Ipak, ne ulazite u veće troškove, jer su veliki izgledi da obećana zarada i najavljeni popusti izostanu. Problemi bi mogli niknuti i u poslovanju s bankama, osiguravajućim zavodima i drugim finansijskim ustanovama. Nakon napornih radnih sati, veseliće vas pomisao na partnerov topao zagrljaj.

 

Vodolija

VodolijaDanas ćete biti u stanju da se prilagodite svakoj situaciji. U jednoj minuti ćete biti puni energije i spremni za liderstvo, dok ćete već u drugoj biti stabilni i preizemljeni. Jako malo će biti onog između. Ključna stvar za vas danas je da se držite što više pozitivnih ljudi.

 

Ribe

RibeNemojte danas provesti previše vremena razmišljajući o problemima. Postoji mogućnost da upadnete u jedan začarani krug iz kojeg ćete teško pronaći izlaz. Povedite računa o onome što možete, a sve ostalo ostavite za neki drugi dan.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info