Otvorena nova poslovnica u banjalučkom naselju Obilićevo

0

Prodajna mreža kompanije m:tel bogatija je za još jednu moderno opremljenu poslovnicu koja je otvorena u banjalučkom naselju Obilićevo 12. avgusta 2015. godine.

Nova poslovnica nalazi se u ulici Carice Milice broj 2 i biće otvorena za korisnike radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 15 časova.

Poslovnica u Obilićevu je uređena po najsavremenijim standardima funkcionalnosti i dizajna.

Na njenom otvaranju kompanija m:tel je pripremila prezentaciju nove Open ponude za sve zainteresovane, ali i poklone iznenađenja za prve posjetioce.

Podsjećamo, svim korisnicima u Banjaluci na raspolaganju su poslovnice u centru grada u ulici Veselina Masleše 28 (Gospodska) kao i u naselju Lazarevo (ul. Knjaza Miloša bb), Borik (Bulevar Vojvode Živojina Mišića 1a) i Tržnom centru Konzum (nekadašnji Merkator) u Aleji Svetog Save.

Pakete m:tel usluga, najsavremenije uređaje i Frend dopune moguće je kupiti i kod brojnih ovlaštenih posrednika kompanije. Oni koji se žele informisati online na raspolaganju im je korporativna stranica mtel.ba, koja sadrži i online provjeru računa (Moj račun) i web shop, a za sve informacije mogu pozvati korisničku podršku na besplatne brojeve 066 10 10 10 i 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info