Dnevni horoskop za 13.08.2015.

0

Ovan

OvanIstaknite se, predložite svoje ideje šefu, jer ćete to izvesti na pravi način.Ako se bavite  javnim poslom, steći ćete istomišljenike i ojačati svoj položaj. Društvo osobe do koje vam je stalo pozitivno će djelovati na vaše raspoloženje i elan. Prepustićete se ugođaju trenutka, bez razmišljanja o onome što će biti sutra.

 

Bik

BikPazite kome i šta obećavate, a u poslovnim i ljubavnim procjenama prvenstveno se oslanjajte na razum. Vaša vas intuicija neće najbolje služiti pa joj nemojte davati prevelik značaj. Posljedice koje povlače vaši postupci utiču i na vaše najbliže pa ćete se boriti između potrebe da tjerate svoju volju ili pristanete na kompromis.

 

Blizanci

BlizanciDobro ćete se snalaziti u poslovnim zavrzlamama i originalnim idejama nadoknaditi manjak znanja. U ljubavnoj vezi daćete prednost intelektualnom skladu i komunikaciji. Ako  partner nije takva osoba, mogli biste se sa nekim drugim upustiti u igru riječima i nadmudrivanjima. Ali moglo bi vam se dogoditi da se zaljubite.

 

Rak

RakNe opterećujte se stvarima koje drugima promiču i ne preuzimajte na sebe tuđe obaveze. Kratki predah i odmor od posla višestruko će vam koristiti. Posvetite se aktivnostima u kojima uživate bez grižnje savjesti. Mogli biste pobijediti na nekom sportskom takmičenju, ostvariti uslove za kredit ili će vam neko vratiti novac.

 

Lav

LavImate dovoljno energije za uspješno savladavanje prepreka. Djelovaćete sa više samopouzdanja i sa manje napora dovršavati zadatke. Situacije i projekti koji su zapinjali mogli bi se pokrenuti, a moći ćete računati i na podršku šefova. Ako tražite  novu ljubav, budite spremni na ustupke. Simpatiji ne pristupajte previše otvoreno.

 

Djevica

DjevicaKomunikacija sa kolegama biće loša, a primanje poruka i informacija ometeni zastojima. Ukoliko planirate odlazak na ljetovanje ili ste češće za volanom, dobro se odmorite prije vožnje. Ako ste u potrazi za novom ljubavi, nećete se lako opuštati u društvu nekog ko vam se sviđa. Mučiće vas nesigurnost.

Vaga

VagaPred vama je odličan dan za intelektualni rad i sve oblike umnih napora. Imaćete dobru koncentraciju pa ćete se isticati lucidnim razmišljanjima. Pronalazićete rješenja za mnoge zapetljane situacije. Odnos sa partnerom se poboljšao – uspijevate ugoditi onda kada to drugoj strani najviše treba, što će vam biti uzvraćeno.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko su pred vama  zahtjevnije intelektualne aktivnosti, slaba koncentracija ometaće vas u njihovom obavljanju. Biće vam potrebno više strpljenja i upornosti. Naći ćete se u trci za rokovima, u potrazi za nedostupnim ljudima i bitnim informacijama, što će vas koštati nerava.

 

Strijelac

StrijelacDan je odličan za poslovne pregovore i iznošenje ideja. Vaši će prijedlozi biti prihvaćeni, posebno ako je riječ o nekoj vrsti inovacije ili poslovnom putovanju u inostranstvo. Promjene u porodici mogle bi biti povezane sa vašom odlukom o preseljenju ili odvajanju od roditelja. Što god odlučili ne žalite, jer ste na pravom putu.

 

Jarac

JaracRiješite probleme u poslovanju sa bankama, porezima, računima ili dugovima. Mogli biste dobiti isplatu odštete ili će vam neko vratiti novčani dug. Još neko vrijeme neće doći do konkretnih finansijskih pomaka, ali to nije razlog da se nervirate. Samo vas hladna glava i diplomatski pristup mogu dovesti do zacrtanih ciljeva.

 

Vodolija

VodolijaDa biste sačuvali ljubavni sklad, moraćete se naoružati strpljenjem i preći preko mnogih stvari. I oni koji su tek ušli u novu vezu mogli bi pretjerati sa reakcijama. Ako  partnera budete previše pritiskali zahtjevima ili ograničavali njegovu slobodu kretanja, počeće se udaljavati od vas. Pripazite na zdravlje, tankih ste nerava.

 

Ribe

RibeDokazaćete partneru svoju zrelost i sposobnost uspješnog savladavanja problema. Samci, uradite ono što će privući pažnju simpatije i natjerati je da vam priđe. Stanje u porodici zahtijevaće da se više posvetite starijim osobama. Malo ćete se iznervirati kad vidite da je većina obaveza na vašim leđima, ali postupićete odgovorno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info