m:tel izazov “Pogodi koliko ima“ i u avgustu

0

Ljeto je idealno vrijeme da zaigrate novu online igricu uz koju ćete se zabaviti i opustiti tokom svog slobodnog vremena, a kompanija m:tel se pobrinula da ovaj avgust bude u znaku niza zanimljivih igrica. Jedna od najpopularnijih svakako je “Pogodi koliko ima” koja iz mjeseca u mjesec prikuplja sve veći broj fanova. U ovoj igrici krije se izazov zbog kojeg ćete se svakog četvrtka vraćati na službenu m:tel Facebook stranicu.

Princip igrice je jednostavan: potrebno je da brže od svih ostalih igrača pogodite tačan broj artikala predstavljenih na fotografiji koji se objavljuje svakog četvrtka u 10 časova na Facebook stranici. Iako možda zvuči jednostavno, ovaj zadatak nije nimalo lak budući da su predmeti međusobno izmiješani i nalaze se na gomili, tako da ćete često morati pogađati više puta kako biste došli do tačnog odgovora. Ovaj put je izazov veći nego ikada budući da trebate pogoditi tačan broj Frend šolja, ali i praznih kutija u kojima su se šolje nalazile. Odličan način da provjerite koliko ste blizu tačnih brojeva je happy hour, sat tokom kojeg Facebook tim kompanije m:tel odgovara na sva pitanja igrača. Happy hour se odvija svakog utorka od 14.45 časova.

Tokom jula je nagrađeno deset igrača koji su najbrže pogodili tačan broj m:tel privjesaka i na taj način pobijedili žestoku konkurenciju. Ana Lončar, Ana Pandilovski, Saša Špegar, Maja Katava, Lejla Travnjak, Dejan Adžić, Gordana Radujković, Anica Kvesić, Vukašin Stašević i Anita Mehičić bili su najuporniji tokom cijelog mjeseca i osvojili odlične držače za smartfon koji se mogu koristiti u svakom automobilu.

Učesnici koji najbrže pronađu tačne odgovore tokom avgusta imaju priliku da osvoje USB hub, uređaj koji omogućava uključivanje više USB priključaka odjednom. Ovaj uređaj je veoma praktičan zato što vam omogućava da odjednom koristite više uređaja, tako da možete istovremeno puniti smartfon i čitati  dokumente koji se nalaze na vašem USB sticku. USB hub možete pronaći u ponudi dodatne opreme kompanije m:tel, a više informacija o svim artiklima koji se nalaze u ovoj ponudi možete pronaći na web stranici Dodatna oprema.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info