Dnevni horoskop za 12.08.2015.

0

Ovan

OvanOd vas će se očekivati da riješite porodične probleme. Mogli biste započeti zajednički život, odseliti od roditelja ili promijeniti mjesto stanovanja. Neki će zasad ostati samo na planovima. Druženje s članovima porodice biće vam zamorno, posebno ako morate biti ljubazni prema nekim rođacima koji vam nisu dragi.

 

Bik

BikRiješićete nesporazume s osobom s kojom ste bili u svađi. Okolnosti su sve više na vašoj strani, naročito u poslovima vezanim za trgovinu, obrazovanje i intelektualne aktivnosti. Misli ćete vješto oblikovati u riječi pa ćete simpatiji slati maštovite, ali i erotične SMS poruke. Druga strana će biti oduševljena.

 

Blizanci

BlizanciVodite računa o svojim troškovima – kupujte samo ono nužno, a ako možete, odvajate na stranu za ono što silno želite priuštiti. Ljubavni problemi neće nestati budete li ih ignorisali – zato iskreno recite partneru šta vam je na srcu. Mogli biste neplanirano krenuti na put ili se naći u razgovoru s osobom koju ste izbjegavali.

 

Rak

RakRado ćete pomagati drugima, biti spremni na ustupke i razgovor. Nečega ćete se odreći kako biste olakšali jednu situaciju ili razvili dogovor. Bračne veze biće obogaćene novim zajedničkim iskustvima, a s partnerom ćete se gotovo intuitivno slagati. Jedino bi vam zdravlje moglo stvarati probleme pa ne odlažite pregled kod doktora.

 

Lav

LavBićete šutljivi pa će se bližnji pomučiti dok shvate šta mislite. Ako se osjećate iscrpljeno, odgodite planove. Raspoloženje će biti promjenjivo i prilično zavisno od vanjskih uticaja. Sve ćete shvatati lično, otvoreno pokazujući šta vam smeta. Sumnjaćete u partnerovu vjernost, a ako ste sami, čeznućete za ljubavlju i pažnjom.

 

Djevica

DjevicaU porodičnom okruženju osjetićete pozitivnu energiju. Prihvatićete se spremanja, uposliti sve ukućane, a pri tome ćete se i dobro zabavljati. Zaposleni će jedva čekati kraj radnog vremena, a mlađi se veseliti večerašnjem izlasku. U vašim prijateljskim krugovima kreće se osoba koja vam je zapela za oko. Moguće je nešto više od prijateljstva.

 

Vaga

VagaDjelujte promišljeno u porodičnom okruženju. Bićete skloni ljutnji prema djeci ili bračnom partneru. Uzrok se krije u vašem umoru, zbog čega nemate dovoljno strpljenja. Nećete rado izlaziti ususret očekivanjima šefova pa ćete otvoreno iskazivati negodovanje. Odmaknite se od osoba s kojima ne možete uspostaviti normalan odnos.

 

Škorpija

ŠkorpijaPredstoje vam dodatne obaveze vezane za prijatelje, stambene ili novčane prilike. Spretno ćete ih rješavati i biti zadovoljni postignutim. I u ljubavi vas očekuje napredak. Mogli biste se zbližiti sa simpatijom koju potajno priželjkujete ili se pomiriti s partnerom. Očekujte poziv ili dolazak drage osobe koja živi u drugom gradu.

 

Strijelac

StrijelacNovac će biti glavna tema razgovora s ukućanima. Nestaće neke prepreke na tom planu, ali još nije vrijeme da ulazite u nove novčane rizike, kredite i posuđivanja. Moći ćete se pohvaliti dobrom intuicijom kada je u pitanju vaš privatni život. Dobro ćete procijeniti koliko su bliske osobe iskrene prema vama.

 

Jarac

JaracEfikasno ćete odvajati bitno od nebitnog, brzo uočavati tuđe greške i ispravljati ih na vrijeme. Ipak, kada ste vi u pitanju, oštro zapažanje neće vas najbolje služiti. Istrčavaćete s obećanjima, samo da se riješite dosadnog sagovornika. Trebaće vam neko ko je na istoj talasnoj dužini s vama i s kim možete razmijeniti svoja razmišljanja.

 

Vodolija

VodolijaDonosićete ozbiljna rješenja ili odluke. Moguće je da ćete za jednu situaciju okrivljivati ukućane, što sigurno neće pridonijeti miru u kući. Više ćete postići diplomatijom nego agresivnim nastupom. Popodnevni san odagnaće umor.

 

Ribe

RibeDan je stvoren za putovanja, bavljenje umnim radom, ali i za sportske aktivnosti. Ukoliko se želite nekome dokazati, uspjećete u tome bez problema. Vaše izlaženje ususret drugima biće pohvalno, ali bilo bi poželjno da malo više ugađate sebi. Slobodne će iznenaditi snažni osjećaji koje će u njima probuditi osoba s kojom će ih upoznati društvo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info