Šta sve nudi FREND u avgustu?

0

Ponude kojima je teško odoljeti

Raznovrsna ponuda tarifnih opcija i promotivnih ponuda u toplim ljetnjim danima dolazi nam iz kompanije m:tel. Potreba za jednostavnom, brzom i povoljnom komunikacijom još je veća i svakako da su sve ponude, koje će nam zadovoljiti ove potrebe, dobro došle.

M:tel je ovog ljeta mislio na sve, na one kojima je potreban mobilni internet, duple dopune, besplatni razgovori noću ili danju, mnoštvo besplatnih poruka i dugi besplatni razgovori sa omiljenim osobama.

Za sve one koji vrijeme često provode na društvenim mrežama, razmjenjuju fotografije, statuse, šeruju video linkove idealan izbor je ljetna m:tel Frend Super Net tarifna opcija.  Zahvaljujući ovoj tarifnoj opciji po cijeni od 5,5 KM dobijate 1,5 GB mobilnog interneta kojeg možete koristiti do 30 dana, a aktivirate ga jednostavno, pozivom besplatnog koda *103*9#.

Za one koji vole noćne izlaske i vikende provode sa društvom u diskoteci ili u ljetnim baštama na otvorenom, te se nakon toga vole dopisivati sa društvom do duboko u noć, preporučujemo tarifnu opciju „Ludi provod“ dostupnu putem koda *103*7#. Sa ovom tarifnom opcijom namijenjenoj „noćnim pticama“ po cijeni od 2 KM može neograničeno razgovorati unutar m:tel mobilne mreže i slati SMS-ove prema svim mrežama u BiH petkom i subotom od 23.00 do 6.00 časova.

A ako vam sve ovo nije dovoljno, tu je i tarifna opcija „Happy Hour“ uz koju za samo 1 KM možete neograničeno razgovarati unutar m:tel mobilne mreže u periodu od 15.00 do 16.00 časova kada god to poželite. ,,Happy Hour” se aktivira uz pomoć koda *103*1#, a u okviru tog sata možete neograničeno slati SMS-ove prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Podsjećamo vas da do kraja avgusta možete iskoristiti i ponudu za duplo bolji start u kojoj vam m:tel za svaki kupljeni Frend startni paket po cijeni od 4 KM (sa PDV-om) poklanja 100% bunusa na svaku kupljenu elektronsku dopunu iznad 5 KM.

A tokom avgusta, dostupna je i promotivna ponuda tarifne opcije “Omiljeni brojevi”, koja je pod sloganom “Mjesec neograničenih razgovora” osmišljena upravo povodom “Mjeseca prijateljstva”. Uz ovu ponudu,  svi m:tel korisnici za samo 2 KM mogu odabrati po dva prijatelja iz bilo koje mreže u BiH, sa kojima će tokom “Mjeseca prijateljstva” moći razgovarati besplatno, uz simboličnu cijenu uspostave poziva od 0,08 KM bez PDV-a. Opcija se aktivira pozivom na *100# i obnavlja se automatski.

Uživajte u ljetu i FREND ponudama!

Za više informacija posjetite www.frend.mtel.ba ili pozovite korisnički servis 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info