Dnevni horoskop za 11.08.2015.

0

Ovan

OvanPorodične teškoće i nesuglasice primoraće vas na potragu za novim načinom rješavanja neadekvatnog stambenog pitanja ili zbrinjavanja vlastite porodice. Partner će biti sklon istraživanju vaše prošlosti, a njegova nepovjerljivost i ljubomora nisu ništa drugo nego strah da ne ostane bez vas.

 

Bik

BikU centru pažnje biće pohađanje kurseva, putem kojih ćete usvajati nova znanja i nadopunjavati postojeća. Bićete smireni i koncentrisani, ali vozači ovog znaka biće nesmotreni te skloni nezgodama. Neočekivano poznanstvo ostvariće nade slobodnih, a one u vezi partner će iznenaditi razmišljanjima o zajedničkom životu.

 

Blizanci

BlizanciIako vam zbog prezaposlenosti neće biti lako, nemojte se štedjeti. Najbolje prilike idu vama u susret, zato upregnite svu energiju i pokažite šta znate i možete. Odnos s partnerom će ojačati. Druga bi strana mogla započeti razgovor o potomstvu ili ozakonjenju vaše zajednice. Moguće je da ćete dobiti veći novčani iznos.

 

Rak

RakIznenadiće vas pozitivan rasplet nekih zamršenih situacija, ali za to ćete biti i sami zaslužni svojom snalažljivošću. Intuitivno ćete znati šta treba učiniti u nekoj situaciji. U ljubavi preuzmite inicijativu. Pokušajte izazvati iskricu uzbuđenja i strasti. Ne očekujete da partner zna šta vama treba – morate mu to reći.

 

Lav

LavMoraćete se pouzdati u vlastite snage i ono što sami posjedujete, a dogovore i obećanja drugih ostaviti za neko buduće vrijeme. Na ljubavnom planu ste nezadovoljni i nemotivisani – više vam odgovaraju maštanja i sanjarenja nego konkretno djelovanje. Povećana je mogućnost da flertom ugrozite ozbiljnu i stabilnu vezu.

 

Djevica

DjevicaOvo je vaše vrijeme, kada je prepreka sve manje, a prilika za napredovanje sve više. S lakoćom ćete druge uvjeravati u ispravnost svojih odluka, a vaše vještine naići će na plodno tlo. I na novčanom planu mogli bi vas snaći srećni trenuci. Vratićete dugovanja, dobiti zakašnjelu platu ili honorare koji kasne.

 

Vaga

VagaMoguće su svađe i rasprave u kojima ćete dokazivati svoja prava. Bićete meta kritika i nepravde, posebno ako ste rođeni u oktobru. Ali malo ko će se moći suprotstaviti vašoj argumentovanoj procjeni situacije. Ljubav neće biti lišena strasti – znaćete održati živost u odnosu, zahvaljujući tome što dobro poznajete svog partnera.

 

Škorpija

ŠkorpijaUživaćete u intelektualnim raspravama sa zanimljivim ljudima. Nekima će pažnju privući osoba suprotnog pola puna samopouzdanja. Dan je odličan za sve koji putuju – bez saobraćajne gužve stići ćete do odredišta. Ako ljetujete, odgovaraće vam manje frekventna mjesta – željećete više  mira i tišine.

 

Strijelac

StrijelacPoslove ćete dovršavati užurbano, sa priličnom nervozom i u stresnim radnim uslovima. Bićete u sjeni onih koji su možda manje sposobni od vas, ali takve će se uloge uskoro promijeniti u vašu korist. Finansijska stabilnost biće u uskoj vezi sa vašim unutrašnjim mirom. Ne podižite kredite čije rate ćete poslije teško otplaćivati.

 

Jarac

JaracSputavaju vas pritisci na radnom mjestu. Na vidjelo izlaze neskladni međuljudski odnosi pa će vas nečiji postupci jako razočarati. Izbjegavajte rasprave. Iako vam razvoj ljubavnih zbivanja ide u korist, manji problemi ipak su mogući. Imaćete osjećaj da su vaši životni stavovi napredniji i fleksibilniji od partnerovih.

 

Vodolija

VodolijaIako ste u dobrom astrološkom razdoblju, neke manje neugodnosti nisu isključene. Stvari poput izgubljenog dokumenta ili nečijeg neumjesnog komentara biće gotovo neizbježne u vašem poslovanju. Neki će se morati pozabaviti zadacima koji su manje zanimljivi, ali neodgodivi. Pojava glavobolje biće vezana za stres ili vrućine.

 

Ribe

RibeVješto ćete procjenjivati ljudske karaktere, što će vas zaštiti od pogrešnih odluka. Sigurnost kojom ćete zračiti biće zaslužna za pokretanje željenih dešavanja. Osjetićete da ostvarujete ciljeve lakše nego prije. Ako ste dugo željeli nekome otkriti svoje simpatije ili mu predložiti susret, ništa vas u tome ne bi smjelo spriječiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info