m:tel prodajna mjesta u Banjaluci – još bliže vama!

0

Otvara se novo prodajno mjesto u naselju Obilićevo

U cilju približavanja svojim korisnicima, kompanija m:tel otvara još jedno prodajno mjesto, 12. 8. 2015. godine u banjalučkom naselju Obilićevo.

Novo prodajno mjesto se nalazi u ulici Carice Milice 2 i biće otvoreno za korisnike radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 15 časova.

I ovo prodajno mjesto je uređeno po najsavremenijim standardima funkcionalnosti i dizajna.

Za one koji se nađu u centru grada, svoje potrebe za m:tel uslugama moći će ispuniti isključivo u prodajnom mjestu  u Gospodskoj ulici, na adresi Veselina Masleše 28 (nekadašnji Aldo), dok se prodajno mjesto na uglu Srpske i ulice Ivana Franje Jukića zatvara 11.8.

Podsjećamo korisnike da su im na užem području grada raspoloživa i m:tel prodajna mjesta u Lazarevu (ul. Knjaza Miloša bb), Boriku (Bulevar Vojvode Živojina Mišića 1a) kao i Tržnom centru Konzum (nekadašnji Merkator) u Aleji Svetog Save.

Pakete m:tel usluga i najsavremenije uređaje moguće je kupiti i kod brojnih ovlaštenih posrednika kompanije.

Takođe, oni koji se žele informisati online na raspolaganju im je korporativna stranica mtel.ba, koja sadrži i online provjeru računa (Moj račun) i web shop, a za sve informacije mogu pozvati korisničku podršku na besplatne brojeve 066 10 10 10 i 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info