Dnevni horoskop za 10.08.2015.

0

Ovan

OvanPlanete podržavaju zbližavanje sa partnerom pa provedite više vremena uz njega. Nemojte toliko robovati poslu, jer nastavite li takvim tempom, brzo ćete osjetiti umor i zasićenost. Dan je dobar za obavljanje poslova po gradu, bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili poštu, odnosno pisanje i slanje molbi te sređivanje dokumenata.

 

Bik

BikRazmišljaćete o preuređenju stana ili uređenju enterijera. Odnose u porodici poremetiće rasprava, ali će pridonijeti raščišćavanju nesporazuma. Vaše će nedoumice u vezi osobe koja vam se sviđa biti otklonjene. Shvatićete da ne trebate preispitivati osjećaje. Biće dovoljno da otpustite kočnice i prepustite se zaljubljenosti.

 

Blizanci

BlizanciVrijeme će biti na vašoj strani. Bilo da je u pitanju ljubav ili posao, ne trebate žuriti s odlukom. Dan je pogodan za prikupljanje teže dostupnih informacija. Bićete samouvjereni i odlučni u namjeri da dobijete ono što želite. Neće vam predstavljati problem da osvojitie osobu suprotnog pola ili okupite društvo i organizujete žurku.

 

Rak

RakAko vas nešto zabrinjava ili ste neraspoloženi, potražite savjet od dobrog prijatelja koji će vam objektivno približiti situaciju u kojoj se nalazite. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme, moguće su nesanica i glavobolje. Razgovarajte o svemu sa partnerom, ne ostavljajte ništa nedorečeno, jer ćete kasnije teže objasniti svoje namjere.

 

Lav

LavPrilagođavanje će biti ključ uspjeha bilo da je riječ o poslu, ljubavi ili prijateljskim odnosima. Mogli biste se naći u društvu ljudi s kojima ne dijelite iste životne stavove. Nemojte se dovesti u situaciju da neko pogrešno shvati vaše riječi. Bez obzira s čim ćete se suočiti tokom dana, odisaćete optimizmom i zadovoljstvom.

 

Djevica

DjevicaNešto će vam smetati kod partnera ili ćete biti meta njegovih prigovora. Mogli biste se posvađati i pomiriti tek tokom večeri. Moglo bi vam se dogoditi da zavidne osobe pokušaju omalovažiti vaš rad i znanje te usporiti vaš napredak. Budete li nepopustljivi, na vidjelo će izaći vaše prave vrijednosti.

 

Vaga

VagaPokažite inicijativu u međuljudskim odnosima, pristupajte ljudima, tražite brojeve telefona, upućujte pozive. Nemojte za svaku odluku tražiti tuđe mišljenje. Pružiće vam se prilika da znanje stečeno školovanjem napokon primijenite u praksi. Poradite na mirnoći duha, ovladajte tehnikama meditacije, joge i drugih duhovnih disciplina.

 

Škorpija

ŠkorpijaKupovaćete sitnice koje vam ne trebaju, ali takvi će se troškovi osjetiti na vašem kućnom budžetu. Budite oprezni u komunikaciji, jer bi vaša brzopletost mogla narušiti porodični sklad. Nećete voditi računa o tome šta govorite, biraćete pogrešne riječi, a povišen ton  ljutiće vaše najbliže.

 

Strijelac

StrijelacZa sve što želite postići moraćete uložiti mnogo napora, a neke stresne situacije mogu vas pogoditi više nego inače. Bilo bi dobro da vrata svoje intime ne otvarate svakome i pripazite na neke izjave ili obećanja. Ako vas muči  neki veći problem  do rješenja ćete prije doći intuicijom nego da savjete tražite od drugih.

 

Jarac

JaracPozitivan odnos prema životu pomoći će vam da na probleme gledate optimističnije. Ako niste sredili privatni život, pravo je vrijeme da ga dovedete u red. Ako vam karijera i novac više nisu na prvom mjestu, na pravom ste putu da uplovite u srećnu vezu. Slobodnim bi se mogla pojaviti prilika za flert sa osobom koju viđaju na poslu.

 

Vodolija

VodolijaPlanete vam donose bujicu emocija, ali biće i onih koji se neće najbolje slagati sa partnerom i razilaziti se oko zajedničkih pitanja. Sklopićete poznanstva koja će vam omogućiti pozitivan zaokret u karijeri, iako ćete na samu realizaciju morati još malo pričekati. Zdravstveno ćete se osjećati odlično!

 

Ribe

RibeNapetost ili slaba koncentracija ometaće vas u obavljanju obaveza. Mogli bi vas snaći neodgodivi poslovi, pa ćete ih obavljati pod popriličnim stresom. Bićete traženi na sve strane, a mira nećete imati ni kod kuće. Ukućani će se u svemu oslanjati na vas pa ćete u večernjim satima poželjeti malo mira za sebe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info