Dnevni horoskop za 08.08.2015.

0

Ovan

OvanIznenadni događaj u životu vama bliskih osoba ostaviće traga i na vama. Poslijepodne provedite u nekom veselom društvu koje će vam pomoći da se opustite i zaboravite na probleme. Ako vam je dosadio način na koji provodite dane, ne čekajte da vam neko drugi organizuje nešto zanimljivo. Sami se potrudite.

 

Bik

BikVaša iskrenost biće zaslužna za povoljan preokret situacija koje su krenule nizbrdo. Uloga životnog saputnika pokazaće se značajnom. Neki će zaključiti da je krajnji trenutak za rješavanje nedorečenih situacija. Bilo da je riječ o simpatiji, bivšem partneru ili osobi koja vam se uporno udvara, odlučićete se za otvoreni razgovor.

 

Blizanci

BlizanciAko ste u vezi koju skrivate od drugih, postavljaćete sebi mnogo pitanja o tome šta jedno drugome značite. Neće vas zadovoljavati osjećaj da ste u tom odnosu na drugom mjestu. Ali zatražite li više, mogli biste se razočarati u partnerovu nespremnost da obznani vašu vezu i raščisti sa prošlošću. Moraćete donijeti odluku kako dalje.

 

Rak

RakManje se zamarajte ogovaranjima, a više se posvetite ljubavi. Šteta je propustiti dan u kojem su moguća pomirenja, a mlađima i prvi poljupci. Duže vrijeme odgađate suočavanje sa prijateljem koji vas je u nečemu iznevjerio. Sada je krajnji trenutak da nešto uradite po tom pitanju. Skupite hrabrost i izađite na vidjelo sa primjedbama.

 

Lav

LavKasnićete na dogovore, otkazivati susrete i biti skloni mijenjanju planova. Ne pokrećite ozbiljne razgovore, a aktivnosti svedite na minimum. Nećete imati osjećaj za mjeru pa biste u svojim zavodničkim poduhvatima mogli pretjerivati te drugoj strani postati naporni. Mudrije je taktizirati i pustiti da se sve spontano razvija.

 

Djevica

DjevicaIzvjesna su kraća putovanja ili veseli izlasci u društvu dragih ljudi. Mogli biste upoznati osobu čija će vam pažnja prijati. Isplanirajte dan tako da ostavite malo vremena i za ono što vam predstavlja zadovoljstvo. Trenuci predaha i opuštanja pomoći će vam da obnovite energiju i da se bolje pripremite za neodgodive obaveze.

 

Vaga

VagaPosegnućete dublje u novčanik, a sve zbog okolnosti koje će vas zateći nespremne. Zbog toga ćete veći dio dana biti neraspoloženi. Zaželjećete se samoće, ali to ćete prvo morati objasniti onima koji su sa vama računali da provedu ugodnu subotu. Iskupite se obećanjem da će sutra sigurno biti drugačije i održite riječ.

 

Škorpija

ŠkorpijaRiješite se sumnjičavosti i ne opterećujte partnera kritikom i zajedljivim komentarima. Sami izađite na kraj sa svojim neraspoloženjem. Razveselite ukućane omiljenim jelom ili finim kolačima. Ako ste zasićeni rutinskim aktivnostima, razmislite o novima kojima ćete se baviti u slobodno vrijeme. Izlasci donose zanimljive susrete.

 

Strijelac

StrijelacBoravak u kući ispunjavaće vas nostalgijom. Biće vam potrebni večernji izlasci, razgovori s prijateljima i više slobode kako biste bili zadovoljniji sobom. Nazovite ljude koje niste dugo vidjeli i budite im na raspolaganju. Ukoliko patite  od hroničnih smetnji koje nikako da se povuku, što prije posjetite doktora i obavite rutinsku kontrolu.

 

Jarac

JaracMogući su odlasci u posjetu ili primanje gostiju. Nekima predstoje putovanja ili vijesti iz daleka. Zapetljane životne situacije polako, ali sigurno raspetljavate. Spoznali ste njihove uzroke i znate šta trebate učiniti. Samouvjerenost vam raste, baš kao i vaša privlačnost u očima suprotnog pola pa nije isključen početak nove veze.

 

Vodolija

VodolijaOdnosi sa roditeljima biće složeni, najviše zbog vaše nespremnosti da prihvatite njihov savjet. Dan je pogodan za intelektualni rad, ali samo onaj koji možete obavljati u tišini. Ako se nađete u situaciji u kojoj biste najradije planuli i posvađali se sa partnerom, suzdržite se. Previše ćete razmišljati, a nećete ništa raditi po pitanju problema. Opustite se!

 

Ribe

RibeImaćete veću potrebu izraziti svoje mišljenje ili stavove. Izražavaćete se na način koji je karakterističan za vas. Neki će sa lakoćom baratati riječima, tačno znati šta i kada reći, a drugi bi mogli nešto izraditi vlastitim rukama, više biti u pokretu ili tek nakratko otputovati. Brat ili sestra će  trebati vašu pomoć.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info