Osvojite nagradu, učestvujte u m:tel foto konkursu!

0

Želite li novi fotoaparat ili možda foto-štampač? Kompanije m:tel i Canon vas ovoga ljeta pozivaju da učestvujete u konkursu „Uhvati komunikaciju“!

Od 1. do 31. avgusta 2015. godine otvoren je konkurs „Uhvati komunikaciju“, kojim su kompanije m:tel i Canon pozvale sve koji se bave fotografijom, kako profesionalce, tako i amatere, da pošalju svoju fotografiju i učestvuju u takmičenju za vrijedne nagrade.

Sve o konkursu, kao i prijavljene fotografije koje na adresu [email protected] stignu u toku mjeseca avgusta, nalaze se na službenom blogu kompanije m:tel, na adresi blog.mtel.ba.

Kako biste učestvovali u ovom takmičenju, potrebno je samo da svojim aparatom ‘uhvatite’ trenutak koji za vas predstavlja komunikaciju, odnosno vašu viziju komuniciranja, a fotografija ne smije biti obrađena pomoću filtera niti grafičkih programa. Fotografiju pošaljite na mejl adresu [email protected] do 31. avgusta, te zajedno sa svojim imenom i brojem telefona, opišite ideju koja stoji iza rada.

Sve prijavljene fotografije koje su u skladu sa pravilima učešća u konkursu objavljuju se u virtuelnoj galeriji na m:tel blogu. Dobitnika prve dvije nagrade: Canon fotoaparat EOS 1200D i  Powershot SX710, izabraće stručni žiri takmičenja, a treću nagradu – Canon Inkjet foto-štampač MFCANON Pixma MG2450, osvojiće fotografija koja bude imala najviše ‘lajkova’ na virtuelnoj galeriji.

Fotografišite, lajkujte, učestvujte, šaljite, jer ćete samo tako biti u prilici da osvojite vrijedne nagrade, ali i da vaš rad vidi veliki broj ljudi, kako u virtuelnom svijetu, tako i na izložbi koju će m:tel u septembru upriličiti u Banjaluci za 30 najboljih fotografija poslatih na konkurs.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info