Horoskop: Šta njegov znak govori o tome kakav je u krevetu

0

Da li je on pravi predstavnik svoga znaka ili ipak ne? Šta očekivati? Saznajte u nastavku.

Ovan


Po prirodi su avanturističkog duha i veoma impulsivni, a te ih karakteristike čine i odličnima u krevetu. Zbog njihovog mentaliteta “preuzimanja odgovornosti”, omiljena poza im je “od pozadi”. Ako ste u potrazi za energičnim polnim odnosom, muškarac u znaku ovna ono je što vam treba.

Bik


Uporni i lijeni, bikovi će od vas očekivati da odradite sav posao. Dozvoliće vam da vi uzmete stvari u svoje ruke, ali oni će diktirati tempo. Bik je praktičan i pouzdan tako da preferira intimni odnos sa zaštitom. I, nemojte se previše nadati “šemi” za jednu noć – on to vješto izbjegava, zbog njegove posesivne prirode.

Blizanci


Oni su energični i maštoviti, što ih čini odličnim partnerima za oralni odnos. S obzirom da za njih kažu da imaju dva lica, ipak nemojte misliti da ćete istu stvar dobiti dva puta. Radoznali su i spontani – izlazili su po striptiz barovima iz znatiželje, kako bi određene pokrete mogli da prezentuju u spavaćoj sobi. Mogu biti prilično površni i skloni tračanju pa se nemojte iznenaditi ako svi saznaju kakvi ste u krevetu.

Rak


Oni su nježni i osjećajni te uvijek žele da se njihov partner osjeća dobro. Zbog svoje intimne i zaštitničke prirode oni će pomjeriti vaše tlo pod nogama, jer je intimni odnos s njima uvijek iskren – žele da vas gledaju u oči tokom samog čina i stalo im je da vam oboma bude jednako lijepo. Oni žele da vam se približe i emocionalno i fizički te su u stanju da se maze s vama tokom cijele noći.

Lav


Vole da budu u centru pažnje tako da bilo koja poza u kojoj su oni “zvijezda” veoma im imponuje. Vole da dramatiziraju i pretjeruju, što znači da ćete imati veoma glasan odnos. Vaše komšije sigurno će čuti njegovu “riku” (pravi lav, nema šta). Kao vatreni znak, lavovi imaju strastvene i intenzivne ljubavne veze. Umišljeni i dominantni, veoma rado će “one stvari” raditi ispred ogledala.

Djevica


Praktični, precizni i pedantni, djevice su fokusirane na sve poze koje omogućuju direktnu stimulaciju njihovih erogenih zona. Imaju tendenciju da budu perfekcionisti i blago kritični pa, ako ne “udarite” na njihove prave tačke, veoma brzo ćete im postati nezanimljivi. Nisu egzibicionisti i omiljeno mjesto za odnos im je krevet.

Vaga


Diplomatični, miroljubivi i gostoljubivi. Međutim, tamo gdje su snažni ujedno su i slabi. S obzirom da su prilično sujetni (kada je intimni odnos u pitanju), preferiraju misionarsku pozu kako bi se uvjerili da gledate u njih i samo njih. Oni žele da se vi dobro provedete, ali dobro bi bilo da im date do znanja kako to cijenite. Komplimenti i laskanje kod vaga uvijek “pale” te vas zbog njih mogu odvesti do samih zvijezda.

Škorpija


Pronicljive škorpije mogu uočiti laž na kilometar tako da ni ne pokušavajte da odglumite orgazam. Žestoko nezavisni i sposobni da sve postignu, škorpije su prave igračke horoskopa (kada je riječ o intimnom odnosu). Znaju kako da se zadovolje, snalažljivi su, dinamični i mogu veoma lako izmanipulisati partnera. Vole da oni budu ti koji vode glavnu riječ pa su ponekad malo grubi i dominantni.

Strijelac


Njihova snaga i slabosti leže u njihovoj nezavisnosti tako da nemaju problema da priznaju kada mogu uraditi nešto bolje od vas. Oni su filozofi i avanturisti, a sloboda se nalazi na vrhu liste njihovih najpoželjnijih stvari. Za njih nije važno gdje će “to” raditi – veoma su maštoviti što se tiče mjesta, ali i poza. Imaće više partnera ili će sedmice provoditi sami prije nego se predaju pogrešnoj osobi.

Jarac


Odani, dosljedni i zaštitnički nastrojeni, jarčevi možda neće biti tako kreativni, ali će definitivno odraditi “posao” po propisu. Oni su super pouzdani, što znači da će (između ostalog) uvijek imati kondom kod sebe. Oprezni su i rezervisani u početku, a poslije vas očekuje sami vatromet!

Vodolija


Inventivni i istraživački nastrojeni, vodolije će uraditi sve što poželite! Neće dozvoliti da ih iskoristite, ali neće imati ni bilo šta protiv toga. Znaju biti pomalo neodlučni i stidljivi, ali jednom kada se odluče, odnos s njima je spektakularan. Uvijek su spremni za ekspetimentisanje, žele da probaju apsolutno sve. Naravno, na vama je da li ćete im to dopustiti.

Ribe


Veoma su emotivni te se brzo vežu. Vode veliku brigu oko želje, potreba i zadovoljstva partnera te se nikad ne seksaju – oni uvijek vode ljubav. S vremena na vrijeme imaju tendenciju da bježe od stvarnosti usljed čega se njihovi intimni nestašluci čine kao da nisu sa ovog svijeta. Uvijek vole da znaju na čemu su, a jednom kada vas muškarac rođen u znaku riba “upeca”, neće vas tako lako pustiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info