6 provjerenih modnih savjeta za duže i zgodnije noge

0

Skoro svaka žena sanja o tome da ima duge i vitke noge, ali nažalost, nije svaka i blagoslovena njima. Ipak, određeni načini oblačenja mogu vam pomoći da postignete taj efekat. Evo i koji.

Kraća haljina


Što više noge pokažete to će one duže izgledati pa je kraća haljina idealan način da to i postignete. Međutim, pazite da budete obučeni s ukusom – ukoliko noge previše izložite, ostataj tijela trebao bi biti pokriven.

Monohromatska garderoba


Monohromatske kombinacije odjeće učiniće da izgedate viši, a samim tim i da imate duže noge. Pastelne boje, bijela ili crna boja uvijek su moderne, a ako želite da vam noge izgledaju duže, nosite pomenute nijanse od glave do pete. Da biste malo “razbili” monotoniju, koristite modne dodatke (kao što je torba) u drugim bojama.

Nude štikle


Štikle mogu učiniti da izgledate više, a samim tim i vizuelno izdužiti vaše noge. Nude štikle pravi su izbor da postignete takav efekat, jer daju osjećaj kao da su vam noge beskrajno duge.

Suknja olovka kroja


S obzirom da je to suknja sa visokim strukom, ona vam može pomoći da izgledate vitkije. Košulju, majicu ili bluzu “ugurajte” u suknju i svi će vjerovati da su vam kukovi “na vrhu” suknje što vaše noge čini mnogo dužima nego što to one zaista jesu.

Pantalone i šorcevi sa visokim strukom


Ista optička iluzija može se postići nošenjem pantalona i šorceva sa visokim strukom. Možete ih naći u raznim stilovima i bojama pa tako možete i napraviti mnogobrojne kombinacije.

Pantalone sa vertikalnim prugama


Još jedan komad odjeće koji trebate imati u vašoj garderobi, ukoliko želite da vam noge izgledaju duže, svakako su pantalone sa vertikalnim prugama. Efekat je još bolji ukoliko izaberete one sa visokim strukom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info