Open IPTV: I početak avgusta u znaku dobrih filmova i serija

0

HBO donosi premijeru nove sezone hite serije nagrađene Zlatnim globusom i ovogodišnjim kandidatom za Emi – ,,Rej Donovan III”, 07. avgusta u 21:05 časova, na HBO-u. Treća sezona ima 12 epizoda, a priča se i dalje odvija u meki za bogate i slavne, u kojoj Rej Donovan obavlja prljave poslove za poznate i moćne ličnosti Los Anđelesa. U ovoj dramskoj seriji Lijev Šrajber igra čovjeka koji može da učini da problemi slavnih ličnosti, poznatih sportista i bogatih biznismena nestanu. Ova moćna drama počinje kada njegovog oca, Mikija Donovana, neočekivano puste iz zatvora, što izazove niz događaja koji uzdrmaju porodicu Donovan u temelju.

U ponedjeljak, 3. avgusta 2015. godine možete pogledati ekskluzivne epizode II sezone HBO hit serije “ Pravi detektiv II”,  i to sedmu epizodu, u 03:00 pa u 20:05 časova. U ovoj kriminalističkoj drami slijedi priča o bizarnom ubistvu koje spaja tri policajca i jednog kriminalca, dok svaki od njih pronalazi svoj put u mreži zavjereništva i izdaje u sušnim predjelima Kalifornije. Kolin Farel i Vins Von tumače glavne uloge.

Na kanalu FOX  radnim danima u 20.00 časova preporučujemo popularnu homorističnu seriju „Bez ljutnje, molim“. Uloge tumače Čarli Šin, Šoni Smit, Danijela Bobadilja, Norin De Vulf, Majkl Arden, Derek Ričardson i drugi. Čarli Šin glumi Čarlija, uspješnog terapeuta koji napreduje zahvaljujući haosu u svom životu dok se istovremeno bori sa sopstvenim gnjevom. U njegovu raznoliku klijentelu ubrajaju se stalni pacijenti i grupa osuđenika koje savjetuje u zatvoru. Njegov život se dodatno komplikuje zbog destruktivnih odnosa sa ženama, među kojima je i njegova terapeutkinja i najbolja prijateljica.

Televizijski kanal CINEMAX u sekciji klasici današnjice nam donosi megahit “Spasite tigra”, film koji je ponio nagradu prestižnog Oskara, a na programu je 31. jula 2015. godine u 20:00 časova. Hari (Džek Lemon) je direktor u propaloj modnoj kompaniji u Los Anđelesu. Dok ga progone sjećanja na Drugi svjetski rat, Hari očajnički pokušava da spasi posao i planira da zapali jednu od svojih fabrika da bi dobio novac od osiguranja.

Inspirisan istoimenim bestselerom autorke Gejl Forman, film “Ako ostanem” inspirativna je priča o životu, ljubavi, muzici i nadi koja nas ne smije napustiti ni u najtežim trenucima. Ekranizovanu priču R.J. Katlera, HBO emituje 2. avgusta u 20.05h. Život mlade Mije drastično se mijenja poslije saobraćajne nezgode zbog koje pada u komu. Za vrijeme vantjelesnog iskustva, mora da odluči da li da se probudi i da živi drugačije nego što je zamišljala. Odluka je njena, ako uspije da se probudi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info