m:žmurke – avantura znanja za cijelu porodicu

0

Igricu „m:žmurke“ svakodnevno igraju hiljade igrača iz cijele Bosne i Hercegovine, ljubitelji on-line provjere znanja, a oni najspretniji imaju priliku da na kraju svakog mjeseca osvoje vrijednu nagradu.

Kako biste ostvarili uspjeh u igrici „m:žmurke“, potrebno vam je znanje iz različitih oblasti tehnologije, kao i o gedžetima koji su bili popularni tokom ove i prethodne godine. Pored toga, niz pitanja odnosi se i na mnogobrojne projekte i sportske timove koje je podržala kompanija m:tel.  U svakom trenutku prilikom igre možete pratiti rezultate drugih igrača i na taj način saznati koliko vam je bodova potrebno kako biste ostvarili najbolji rezultat. Imate i mogućnost da pozovete svoje prijatelje da zaigraju „m:žmurke“ te da se na taj način takmičite i s njima, a ovu popularnu igricu možete igrati do 1. novembra.

Nakon što pristupite igrici, pred vama se pojavljuje dvadeset polja sa simbolom upitnika, a svako od njih krije jedno pitanje. Uz svako od pitanja dobijate nekoliko ponuđenih odgovora, a na vama je da tačno odgovorite i otkrijete djelić fotografije koje to polje skriva. Ukoliko odgovorite netačno, imate priliku da ponovo odaberete isto polje, ali ovaj put sa drugačijim pitanjem. Pored dvadeset polja sa pitanjima nalazi se i jedno dodatno polje u koje je potrebno upisati konačno rješenje, u trenutku kada ste sigurni da imate tačan odgovor. Ključ je u brzini, budući da se vrijeme odbrojava i tako vas stavlja u prednost ili zaostatak u odnosu na vaše protivnike. Pobjednik je osoba koja u najkraćem vremenu identifikuje konačno rješenje.

Srećni dobitnik koji ostvari najbolje rezultate tokom jula biće proglašen 1. avgusta i osvojiće tablet Alcatel Pixi 8, koji je idealan za sve ljubitelje igrica, budući da sadrži odličnu i izdržljivu bateriju, a rezolucija od 800 x 1280 piksela dodatno doprinosi nevjerovatno realističnom doživljaju prilikom igranja.

Igricu m:žmurke potražite na facebooku

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info