Kvizolog – svijet zabave, zagonetki i vrijednih nagrada!

0

Kompanija m:tel pripremila je ovog ljeta niz zanimljivih online igara, a među njima izdvajamo igricu Kvizolog koja je namijenjena svim uzrastima. Ovaj interaktivni kviz znanja na jednom mjestu donosi sve elemente koji su potrebni za odličnu zabavu, a najbolje igrače na kraju svakog ciklusa očekuju i odlične nagrade.

Igricu Kvizolog možete zaigrati na dva načina: preko društvene mreže Facebook  ili putem aplikacije za smartfon koju možete preuzeti iz Google Play Store-a. Vaši bodovi koje osvojite tokom igre prikupljaju se na jednom mjestu i računaju prilikom proglašavanja pobjednika.

Kako biste ostvarili najbolje rezultate potrebno je da pobjedite u nizu dvoboja protiv drugih igrača, a svaki dvoboj sastoji se od nekoliko igrica dizajniranih tako da ispitaju vaše poznavanje školskog gradiva i matematičkih operacija, kao i moć memorisanja. Najzabavniji aspekt igrice su online dvoboji na koje možete izazvati druge igrače, a postoji i mogućnost da suparnici vas pozovu na dvoboj. Pobjednici u najvećem broju dvoboja osvajaju jednu od glavnih nagrada: Allview AX4 tablet ili LG bluetooth slušalice.

Kvizolog se sastoji od nekoliko različitih i zanimljivih igara „Spojnice“, “Veliki odmor”, “Mućni glavom” i “Znam ja”.

Pronađite i zaigrajte Kvizolog na sljedećim linkovima: Facebook i Google play store

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info