Održana nesvakidašnja “izložba eksponata” u banjalučkom Muzeju savremene umjetnosti RS

0

Kompanije Sony i m:tel predstavile najnoviju liniju Sony Android TV uređaja

U saradnji sa najvećim bh. telekom operaterom, kompanijom m:tel, slavna svjetska Sony korporacija predstavila je u četvrtak 23. jula, najnoviju liniju Sony TV uređaja zasnovanu na operativnom sistemu Android, a ova prezentacija upriličena je u prostorijama Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske u Banjaluci.

Uporedo sa pametnim 4K televizorima koji će se uskoro naći u ponudi kompanije m:tel, predstavljena je i integracija Sony Android televizora sa najnovijom Open IPTV platformom m:tel-a.

Đorđe Mišić, izvršni direktor za prodaju i marketing kompanije m:tel, podsjetio je na uspješno partnerstvo m:tel-a sa svjetski poznatim brendom Sony.

“Ovoga puta imamo čast da predstavimo pametne televizore iz radionice japanskog giganta, koji će se uskoro naći u našoj Open ponudi. Zadovoljstvo korištenja najsavremenije Open IPTV platforme biće još veće ukoliko imate dobre uređaje, koje će m:tel ponovo obezbijediti po najpovoljnijim uslovima. Open je sinonim za integrisane usluge, a Sony za vrhunsku tehnologiju, tako da se sasvim sigurno radi o dobrom spoju”, istakao je Mišić.

Nesvakidašnja prezentacija se savršeno uklopila u ambijent muzeja, jer su za ovu priliku mjesto muzejskih eksponata preuzeli vrhunski Sony Andorid televizori posljednje generacije, a ljubazni prezenteri kompanije Sony su u duhu lokacije imali ulogu svojevrsnih “kustosa”.

Prisutnima se obratila i Aya Takemura, product marketing manager iz kompanije Sony, koja je otkrila nešto više informacija o fantastičnim performansama izloženih “eksponata”.

„Zadovoljstvo mi je što sam večeras ovdje i što smo u mogućnosti da se pohvalimo novitetima iz svijeta Sony Android televizora. Sony televizori sa Android operativnim sistemom donose novi svijet filma, muzike, fotografija, igara, aplikacija, i sve to uz nevjerovatan Sony kvalitet slike i zvuka. Drago nam je što je kompanija m:tel uvijek u korak sa tehnološkim novitetima i što se trude da svojim korisnicima pruže najbolje i iz naše ponude“.

Nakon nje, govorio je i Miloš Devrnja, Sony Adriatic product trainer, koji je detaljno predstavio napredne funkcije ovih vrhunskih Sony uređaja.

“Prethodnih godina razvijali smo tehnologije poboljšanja slike i svake godine donosili ponešto novo. Tu su X-Reality Pro, koji izoštrava sliku, Triluminos za poboljšanje boje i X-tended Dynamic Range, koji doprinosi kontrastu,  i zvuk visoke rezolucije DSEE, koji povećava kvalitet dijaloga i muzike na nivo približan onome kod HD zvuka. Sada smo razvili i 4K procesor x1, koji donosi zadivljujuću  oštrinu, kontrast i boju 4K prikaza, bez obzira da li gledate 4K sadržaje, visoku (HD) rezoluciju, standardnu (SD) rezoluciju ili čak snimke sa interneta u niskoj rezoluciji”, naveo je Devrnja.

Dodao je da Sony Android TV uređaji sada donose poboljšan kvalitet slike, novi dizajn i korisničko iskustvo, a svima poznat operativni sistem Android savršeno je integrisan u dokazano kvalitetni hardver kompanije Sony.

takemura

„Mi u Sony-ju uvijek se trudimo ponuditi proizvode koji zadovoljavaju ljudsku radoznalost, podstiču maštu i kreativnost. Korištenjem Sony Android televizora doživjećete potpuno novo lice tehnologije. Posebno mi je drago jer smo prepoznati od strane m:tel-a kao brand koji svojom kvalitetom i inovativnošću zadovoljava potrebe njihovih kupaca i korisnika“, istakao je Enis Šoškić, National Sales Manager kompanije Sony za BIH.

Među Sony Android televizorima svoje mjesto je našao Ultra Slim, najtanji 4K Sony TV do sada, zatim Wedge, TV sa najkvalitetnijim i najsnažnijim zvukom u klasi X90, te modeli koji prate trend zakrivljenih ekrana, a zahvaljujući EDGE LED konfiguraciji, sve serije Sony televizora su ove godine “smršale”.

Pored pametnih televizora, predstavljeni su i Sony KIRIN zvučnici, koji su zajedno sa Sony Android televizorima zaduženi da kreiraju sveobuhvatno audio i vizuelno iskustvo, prilagođeno svim korisnicima.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info