Najlakši način da sakrijete tragove kupaćeg kostima i fleke od sunca

0

Sigurno se i vama desilo da nakon sunčanja primijetite tragove kupaćeg kostima, fleke i pjege nastale od sunca. To najčešće izgleda veoma simpatično i ne predstavlja problem sve dok ne poželite da obučete majicu bez bretela ili haljinu sa dubljim dekolteom.

Međutim, rješenje postoji! Donosimo brz i jednostavan način kako da, uz pomoć pudera i bronzera, sakrijete sve nepravilnosti na koži.

Nanesite tečni puder

 Koristite ravnu četku ili sunđer za šminkanje kako biste na dekolte nanijeli što tanji sloj tečnog pudera. Poenta je da iskoristite što manje proizvoda kako biste stvorili savršenu osnovu za bronzer, ali istovremeno i spriječili da se puder razmaže. Ako su na koži ostali tragovi od sunčanja, nanesite veću količinu pudera, ali dobro razmažite kako bi se što prije stopio sa kožom.

 

Bronzer

 Obično, kada nanosite bronzer na lice, dobro bi bilo da ga istovremeno nanesete na vrat i dekolte. Princip je i više nego jednostavan. Bronzer nanesite na ključnu kost pa prema vrhovima ramena. Na ovaj način ćete sakriti tragove od sunčanja, a vaša koža će dobiti onaj predivni, preplanuli izgled kože.

 

Naglasite te bicepse!

 Nategnite te mišiće! Da, dobro ste čuli! Natezanjem mišića ruku veoma lako ćete vidjeti na koji dio ruke trebate da nanesete bronzer. On će pomoći da stvorite sjenu i dubinu. Dakle, nanošenjem bronzera na unutrašnji dio mišića stvoriće iluziju zategnutih bicepsa te će ruke dobiti oblikovan i mnogo ljepši izgled.

 

Ne zaboravite na grudi

 Trebate bolji dekolte? “Nabavite” ga odmah. Na gornji dio grudi nanesite malo bronzera kako biste ih osjenčili te vizuelno povećali. Ovo je najjednostavniji način da povećate grudi, a da pri tome ne kupujete skupe brushaltere za podizanje grudi.

 

Ne zaboravite na leđa i noge

 Želite da nosite majicu bez leđa? Zamolite prijateljicu da prikrije sve nedostatke na vašim leđima. Takođe, isto možete uraditi i na nogama, ali ne zaboravite na sprej za fiksiranje šminke koji će spriječiti razmazivanje pudera i bronzera. Takođe, proizvod uvijek dobro utrljate kako bi vaše tijelo imalo onaj prirodni sjaj i izgled.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info