m:tel nagradio demo bend sa najviše prijatelja, slijede i nagrade za posjetioce Jelen Demofesta 08!

0

Kompanija m:tel u saradnji sa Jelen Demofestom tradicionalno je nagradila najbolji demo bend ovogodišnjeg izdanja banjalučkog festivala po izboru publike, a riječ je o bend Cardinal Point iz Vranja, koji je dokazao da nije najvažnije proći u finale, sve dok imate podršku prijatelja.

Naime, do posljednjeg dana Jelen Demofesta na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel bilo je aktuleno glasanje za demo bend sa najviše prijatelja pod nazivom “m:tel nagrađuje prijateljstvo”. Iako je do kraja glasanja situacija bila veoma neizvjesna, na kraju je Cardinal Point ipak bio bend sa najvećim brojem glasova publike, te je nagrađen laptopom Acer Aspire ES1-512.

Specijalna nagrada trebala je biti uručena dan nakon završetka festivala, nakon što su pristigli i posljednji glasovi, ali kako se Cardinal Point nije plasirao u finale, momci su morali da se vrate kući, te će im nagrada biti naknadno uručena.

Ovdje nije kraj ovogodišnjim poklonima, jer kompanija m:tel nastavlja da nagrađuje posjetioce nedavno završenog Jelen Demofesta. Sve fotografije posjetilaca festivala sa m:tel okvirom, koje su napravljene za vrijeme trajanja Jelen Demofesta, naći će se u foto albumu na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel, a 30 fotografija sa najviše lajkova do 27. jula u podne biće proglašeno dobitnicima m:tel – Jelen Demofest paketa.

U m:tel – Jelen Demofest paketima se nalaze majica, CD prošlogodišnjih pobjednika festivala, VIP ploča, 2 bedža, m:agazin, te m:tel dopuna od 10 KM.

Kompanija m:tel želi mnogo sreće svim učesnicima ove igre!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info