13 modernih bikinija za dame sa većim poprsjem

0

Ukoliko imate veće poprsje, odnosno grudi, pronalaženje odgovarajućeg kupaćeg kostima može se pretvoriti u veoma zahtjevan posao.

Ono na što definitivno treba da obratite pažnju jesu modeli sa širim bretelama i čvrstim korpicama koji će vašim grudima pružiti svu potrebnu podršku. Donosimo trinaest super modela koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za ovu sezonu.

Bikini sa traka grudnjakom

 Potreban vam je jednostavan bikini koji možete nositi u svakoj prilici? Gornji dio kupaćeg koji neodoljivo podsjeća na traku za kosu pravi je izbor za vas. Nabor na sredini, kao i bretele, savršeno će definisati i podignuti grudi. U slučaju da nosite odjeću koja pokazuje gola ramena, bretele možete i skinuti.

 

Bikini sa cvjetnim printom

 Ovaj kupaći kostim izgleda super veselo zahvaljujući cvjetnom uzorku. Jake korpice vašim će grudima dati potpunu podršku te će izgledati čvrste i podignute. Iskombinujte ga sa istim ili sličnim donjim dijelom i vaša moderna kombinacija  u potpunosti je spremna.

 

Azurno plavi bikini

 Ovaj model je predivan i veoma udoban. Ima čvrste korpice i žicu koja pruža savršenu podršku velikim grudima. Boja neodoljivo podsjeća na duboko plavo more.

 

Veseli bikini sa geometrijskim oblicima

 Bilo gdje da se pojavite u ovom bikiniju, definitivno ćete privući znatiželjne poglede. On jednostavno privlači pažnju! Plus, široke bretele i čvrste korpice  podići će i “najspuštenije” grudi te će one izgledati čvrsto i zategnuto.

 

Bikini sa halterima

 Čvrste korpice daju veliku podršku, a zahvaljujući širokim bretelama grudi će izgledati savršeno. Ovaj bikini podsjeća na kostime koji su se nosili u pedesetim godinama prošlog vijeka, što ga čini još ljepšim i zanimljivijim.

 

Balconette grudnjak

Idealan je za dame sa velikim grudima i to najviše zbog čvrste trake u donjem dijelu koja im daje dodatnu podršku te ih podiže. Udobnost je uvijek u prvom planu, a upravo to ćete dobiti zahvaljujući čvrstim korpicama i širokim bretelama.

 

Sportska elegancija

 Ako vam se ne dopadaju tradicionalni kostimi, onda je ovaj model baš za vas. On će sakriti mnogo više od vaših grudi te ako ne volite da pokazujete previše kože, idealan je za vas! Kombinacija lateksa sa tilom izgleda sexy, a jarko plava boja  idealna je za ljeto.

 

Metalik bikini sa zmijskim printom

Za one odvažne, ovaj sexy bikini pravi je izbor. Ali, imajte u vidu da ovi trokutići neće pružiti pretjerano veliku podršku vašim grudima. On nema žicu te su bretele obično tanke i slabe tako da i nije ni udoban. Ali ako želite da ga nosite, samo naprijed! Sa ovim super cool metalik bikinijem sa zmijskim printom sigurno ćete biti u centru pažnje, gdje god da se pojavite.

 

Bikini sa traka grudnjakom bez bretela

Bikini bez bretela idealan je, ako želite da izbjegnete linije koje nastaju prilikom sunčanja. Ali šta ako imate velike grudi? U tom slučaju izaberite bikini sa traka grudnjakom koji ima ugrađene žice koje će vašim grudima pružiti neophodnu podršku.

 

Bikini u retro stilu

 Bikini nadahnut nekim prošlim vremenima veoma je lijep pa čak i glamurozan. Čvrste i široke bretele te korpice pojačane žicom pružiće savršenu podršku i najvećim grudima. Plus, ovaj model izgleda zaista predivno!

 

Bikini sa više bretela i tropskim motivima

Ako vam ne smetaju linije na koži nastale prilikom sunčanja, ovaj kostim odličan je izbor za vas. Svaka bretela daje podršku grudima te ih drži podignutima. Veseli print idealan je za vrele dane provedene na plaži.

 

Preslatki bikini na tufne

Gornji dio savršeno će prikriti sve nedostatke, a široke bretele i čvrste korpice držaće grudi tamo gdje im je i mjesto. Takođe, tufne u retro stilu čine ga zavodljivim, ali istovremeno i preslatkim.

 

Romantični bikini sa čipkom

Čipka izgleda prelijepo na kupaćim kostimima te djeluje ženstveno i zavodljivo. Korpice pojačane žicom i široke bretele  pružiće potrebnu podršku vašim grudima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info