Sve za vaš telefon: Dodatna oprema iz ponude kompanije Mtel

0

Pored vrhunskih uređaja, kompanija Mtel  u svojoj ponudi nudi i dodatnu opremu za vaše pametne telefone. Iz bogate palete proizvoda izdvajamo:

Zaštitne PVC folije koje se lijepe na ekran telefona i štite ih od grebanja i oštećenja pri korišćenju. Zaštitne folije savršeno pristaju telefonu, osiguravaju njegovu bezbjednost i lak pristup tasterima i slotovima.

Ukoliko mnogo vremena provodite za volanom automobila, auto-punjač je prava stvar za vas. Osim što je male težine i dimenzija, ne morate da se brinete da li će se vaš telefon ugasiti tokom vožnje, posebno ukoliko niste blizu mjesta koje ima utičnice. Auto punjač savršen je saputnik na svakom godišnjem odmoru.

Ono što će vam takođe biti potrebno u vašim dugim putovanjima je i auto stalak za telefon. Osim što ćete uvijek znati gdje vam je telefon, stalak će vam pomoći da vam obje ruke budu na volanu dok telefonirate u toku vožnje. Ne preporučujemo korištenje telefona tokom vožnje, ali ako baš morate da telefonirate, barem će vam ruke biti slobodne.

Uz Bluetooth slušalice nerviranje oko upetljanih kablova postaće prošlost, jer ove slušalice koriste bluetooth konekciju za povezivanje sa vašim pametnim telefonom. Pored toga, njihov univerzalni dizajn je prilagođen svim korisnicima, a odlikuje ih čist i jasan zvuk.

Uz Micro USB kabl, ne morate više da nosite kompletan punjač sa sobom, ukoliko trebate da dopunite bateriju mobilnog telefona. Dovoljno je samo da nađete bilo kakav računar, povežete telefon pomoću ovog kabla i to je sve. Naravno, ovo nije jedina njegova funkcija, pa ga možete koristiti za prebacivanje sadržaja kao što su fotografije, muzika ili bilo kakvi drugi fajlovi, sa računara na telefon i obrnuto.

Raznovrsnu ponudu slušalica, baterija, punjača, raznobrojnih zaštitnih maskica, torbica, adaptera i još mnogo toga što kompanija Mtel nudi za vašeg mobilnog pratioca možete pogledati na stranici www.mtel.ba/dodatnaoprema ili posjetiti vama najbliže Mtel prodajno mjesto.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info