5 kvaliteta koje vas odmah čine privlačnima svakom muškarcu

0

Naravno, muškarce može privlačiti fizički izgled žene, ali postoji mnogo više stvari od izgleda koje vas čine privlačnima. Evo šta sami muškarci kažu na tu temu.

Strastvenost oko onoga što radite


Ne morate raditi u organizaciji koja se bori za zaštitu ugroženih životinjskih vrsta. Međutim, kada s ponosom obavljate neki posao i veoma ste dobri u tome, muškarcima je to veoma privlačno.

Poštovanje porodice


Poštovanje porodičnih veza i tradicija stvar je koja je muškarcima veoma prilvlačna. Većina ih misli da, ukoliko nemate razvijen odnos poštovanja prema sopstvenoj porodici da to automatski znači da se nećete odnositi sa poštovanjem ni prema njihovoj.

Sopstveni život


Nijedan muškarac ne voli da bude odbijen, ali kada mu odgovorite da se ne možete naći s njim, jer ste već isplanirali izlazak sa prijateljicama/rodbinom/ne izlazi vam se/želite da čitate, on će vas više poštovati i smatrati privlačnijima. Šta se krije iza toga? Muškarcima su privlačne žene koje su nezavisne, imaju svoj život i svoje “ja”. Pa, bar velikoj većini muškaraca.

Osmijeh


Osmijeh vas čini privlačnima na dva načina: fizički (ko još ne voli vidjeti lijep, širok osmijeh?), ali i emocionalno – kada se smijete ostavljate utisak srećne osobe, a srećne osobe mnogo su privlačnije od osoba koje konstantno brinu oko nečega.

Smisao za humor


Ovo je, ujedno, jedna od najprivlačnijih osobina koju žena može imati. Ukoliko ste u stanju da se smijete njegovim šalama, ali i da “uzvratite” istom mjerom, sledeći sastanak je zagarantovan.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info