Bezbroj je kombinacija, al’ je samo jedna prava!

0

Kombinuj tarifa s uvijek istim iznosom mjesečnog računa i telefonom gratis

Nove m:tel-ove promotivne pogodnosti svakako će biti zanimljive  korisnicima koji žele unaprijediti svoju komunikaciju, te prelaskom na Kombinuj tarifu, uz potpunu kontrolu troškova, obezbijediti sebi  bonus u vidu dopune na računu, te bonusa za mobilni internet.

Ono što izdvajamo kao posebnu aktuelnost najnovije m:tel-ove ponude jeste to što uz Kombinuj 20 tarifu, potpuno besplatno, dobijate telefon Alcatel Pixi 3! Riječ je veoma praktičnom dual sim modelu koji omogućava istovremeno korišćenje dvije sim kartice, posjeduje displej veličine 4 inča, te Dual-core 1 GHz Cortex-A7 procesor i 4 GB memorije, odnosno  512 MB RAM-a.

Sve ovo u m:tel-u su objedinili promotivnim paketom po cijeni od samo 25 KM, uz koji dobijate 25 KM na računu, bonus od 400 MB mobilnog interneta i Alcatel Pixi 3 smartfon, potpuno besplatno. S obzirom na to da ste se kupovinom ovog paketa opredjelili za Kombinuj 20 tarifu, svaki vaš naredni mjesečni račun iznosiće 20 KM, a svaki mjesec ćete imate na računu 25KM za trošenje.

Kao korisnik Kombinuj tarife imate i dodatnu mogućnost izbora  Kombinuj Flex ili Kombinuj Flat tarife, što će zavisiti od toga da li više razgovarate u m:tel mreži ili drugim BiH mrežama. U okviru Kombinuj tarife po povoljnim uslovima možete nabaviti  i telefone Microsoft Lumia 535 DS i Acer Liquid Z200 (dual sim), te ZTE BLADE L3 (singl SIM) i ZTE KISS 3 (mini SIM).

Uz Kombinuj tarifu kontrolišite svoje troškove, s uvijek istim iznosom mjesečnog računa, bez mogućnosti njegovog naknadnog prekoračenja. Dodatne informacije potražite na www.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info